Артем Довбик може перейти до одного з топ-клубів Бундесліги
Категорія
Спорт
Дата публікації

Артем Довбик може перейти до одного з топ-клубів Бундесліги

Артем Довбик
Джерело:  24 канал

Українським футболістом Артемом Довбиком, який наразі виступає у складі іспанської “Жирони”, зацікався один з провідних клубів німецької футбольної ліги. 

Що відомо про інтерес до Довбика з боку провідних європейських клубів

Зазначається, що за грою Довбика уважно слідкує німецький “Лейпциг”.

Підкреслюється, що під час виступів на півфіналі плей-оф відбору на Євро-2024 у Боснії і Герцеговині Довбик спробує перервати паузу у власній естафеті голів.

Лейпциг вивчає Довбика, у якому бачить потенційну заміну своїм лідерам Лої Опенді та Беньяміну Шешко, яких сватають в інші європейські клуби.

До цього повідомлялось, що Довбиком також цікавляться такі провідні європейські клуби, як Челсі, Вест Гем, Арсенал та Ньюкасл.

Також Артем потрапив у сферу інтересів мадридського Атлетіко та Реала.

Президент останнього Флорентіно Перес особисто стежив за грою Довбика в очній зустрічі Реала проти Жирони.

Перші згадки про інтерес лондонського Арсенала до Довбика з'явились ще у 2023-му році, але тоді все залишилось на рівні слів.

Що відомо про успіхи Довбика у складі “Жирони”

Натомість у Жироні хочуть зберегти одного зі своїх лідерів. Головний тренер "червоно-білих" Мічел Санчес доволі спокійно реагує на "гольову засуху" Довбика.

Востаннє Довбик забивав ще у січні 2024-го року, коли оформив хет-трик у ворота Севільї (5:1). Після чого Артем більше не відзначався результативними ударами.

У поточному сезоні-2023/2024 у футболці Жирони український форвард провів вже 30 матчів, у яких забив 14 голів та віддав 7 результатних передач.

Наразі Жирона переживає певний спад у виступах.

Клуб Довбика та Віктора Циганкова опустилась на 3-тю позицію Ла Ліги, пропустивши повз себе Барселону.

Після 29-ти турів у жирондинців 62 бали. До лідера сезону Реала відставання вже рівно у 10 очок, а до другої Барселони — у 2 пункти.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?