Артем Пивоваров презентував щемкий кліп на вірш Василя Симоненка — відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Артем Пивоваров презентував щемкий кліп на вірш Василя Симоненка — відео

Артем Пивоваров
Джерело:  online.ua

Артем Пивоваров представляє новий кліп “Ти знаєш, що ти людина” на вірш Василя Симоненка. Роботу створено у межах проєкту “Твої вірші, мої ноти”.

Артем Пивоваров випустив новий кліп

“Ти знаєш, що ти людина”: оспівування унікальності особистості у новій роботі Артема Пивоварова

У межах проєкту “Твої вірші, мої ноти” Артем Пивоваров представляє роботу "Ти знаєш, що ти людина" на вірш Василя Симоненка.

Василь Симоненко – видатний український поет, поборник правди, патріот, що за 28 років життя встиг створити велику кількість прекрасних творів. Симоненко був співцем людської особистості та транслював свої переконання через творчость. У часи, коли людей позбавляли свободи самовираження, поет нагадував читачеві про його унікальність.

"Ти знаєш, що ти людина" спонукає до роздумів про цінність життя. Людина є неповторною частиною світобудови. Це зображено у кліпі, зйомки якого проходили під час благодійного концертного туру Артема Пивоварова в Португалії та Австрії. Головний герой відео перебуває у єднанні з природою, що є вічною на відміну від людини.

Артем Пивоваров
online.ua

Артем Пивоваров:

Ця робота є нагадуванням про те, що наше перебування на цій землі нетривале, тому треба жити тут і зараз. Не боятися почуттів та випробувань, пробувати щось нове, не відкладаючи нічого на потім.

Вийшов перший альбом з проєкту Артема Пивоварова «Твої Вірші, мої Ноти»

У березні 2023 року Артем Пивоваров представив альбом "Твої вірші, мої ноти" – туди увійшли всі його пісні на вірші українських поетів. Слід зазначити, що композиції записані в колаборації з іншими відомими артистами - Дорофєєвою, Олегом Скрипкою, Олею Поляковою, Златою Огневич та іншими.

Мета даного проекту – популяризувати українську культуру через призму музики. Як вважає сам музикант, у нього це досить непогано вийшло.

Коли я почав занурюватися у світ української поезії, зрозумів, що це стане частиною моєї творчості. У нас багато яскравих постатей, які впливали на розвиток культури та сприяли формуванню важливих ментальних рис українців. Я хочу, щоб про цих людей і їхню творчість дізналося якомога більше людей. Це головна мета проекту "Твої вірші, мої ноти" і моя важлива місія. Цей альбом є відображенням внутрішнього світу українців. Послухавши його, можна дізнатися більше про українську душу і долю нашого народу, – прокоментував Пивоваров.

Новий альбом Артема складається з трьох новинок, двох оновлених версій вже випущених пісень, а також тих композицій, які вже стали популярними. До проекту приєдналися NK, DOROFEEVA, Олег Скрипка, Оля Полякова, Альона Альона, KALUSH, Злата Огнєвіч, Yarmak, Лілу45, SHUMEI, Євген Хмара, Павло Шилько.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?