The Hardkiss нагадали світу про війну новим кліпом на пісню Festival — відео
Категорія
Культура
Дата публікації

The Hardkiss нагадали світу про війну новим кліпом на пісню Festival — відео

The Hardkiss нагадали світу про війну новим кліпом на пісню Festival — відео
Джерело:  online.ua

Український гурт The Hardkiss випустив новий кліп на пісню Festival. Учасники опублікували пісню напередодні Євробачення, аби нагадати світу про війну в Україні.

Джерело: The Hardkiss

Новий кліп від The Hardkiss

Ця пісня про диво. Про магічні небесні сили, що перетворюють вибухи на феєрверки, кулі на дощ, а біль у пісні. Ми всі хочемо жити у світі без війни, без агресорів та окупантів. І відчувати цей світ, як великий позитивний фестиваль. Але, на жаль, це лише мрії, дуже далекі від реальності, - розповіла Юлія Саніна.

Група розповіла, що пісня англомовна та випускається напередодні Євробачення.

Піснею ми вчергове хочемо нагадати світу про війну, розв’язану росією проти нашої країни. В той час, як світ феєрверками зустрічав новий 2023 рік, українці ховалися в бомбосховищах через масовані обстріли.

Проте, за словами Саніної, українці чудово пам’ятають безтурботний дух свят та фестивалів, які проходили у Києві та наших інших містах.

Пам’ятаємо час, коли феєрверки, спецефекти та піротехніка нікому не нагадували вибухи. У відео на пісню «Festival» ми показали Київ під час війни. Моє рідне місто, яке попри все продовжує жити. Жити та чекати найголовнішого свята — Перемоги, - сказала Саніна.

Українські артисти виступлять на Євробаченні

Нагадаємо, що співачка буде ведучою усіх трьох прямих ефірів пісенного конкурсу, який пройде у Великій Британії від імені України.

У півфіналах виступлять українські артисти Юлія Саніна з The Hardkiss, Марія Яремчук, OTOY, Alyosha і 14-річна представниця України на Дитячому Євробаченні-2022 Злата Дзюнька.

У фіналі Євробачення вистплять Kalush Orchestra, Go_A, Jamala, Тіна Кароль та Verka Serduchka.

Півфінали конкурсу пройдуть 9 та 11 травня, а фінал – 13 травня.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?