Ракетний удар РФ по Києву — зросла кількість загиблих
Категорія
Україна
Дата публікації

Ракетний удар РФ по Києву — зросла кількість загиблих

Ракетний удар РФ по Києву — зросла кількість загиблих
Джерело:  online.ua

Щонайменше 4 людини загинули внаслідок влучання російської ракети у житловий будинок у Шевченківському районі Києва вранці 17 жовтня.

Джерело: міський голова Києва  Віталій Кличкопрокуратура Києва, речниця ДСНС Світлана Водолага

Внаслідок атаки РФ на Київ загинули уже 4 людини

Як повідомила речниця столичної прокуратури Надія Максимець, близько 15:00 з-під завалів житлового будинку витягли ще одного загиблого (четвертого - ред.).

Окрім того, наголошується, що зі зруйнованого будинку вдалося врятувати 19 людей.

Раніше очілник Нацполіції Ігор Клименко підтвердив, що загинули троє осіб: жінка 59 років та двоє молодих людей. Ще троє людей госпіталізовані з різними травмами.

За словами мера столиці Віталія Кличка, серед трьох загиблих мирних мешканців була молода пара: чоловік і дружина, які очікували на дитину. Жінка була на 6 місяці вагітності. Київська міська прокуратура повідомляє, що загиблим було по 34 роки.

Журналістам також вдалося дізнатися, що від вибухової хвилі постраждала жінка, яка їхала в таксі поруч із вокзалом. Зараз вона знаходитьсявлікарні.

Рятувальні роботи тривають. Інформація щодо жертв та постраждалих уточнюється.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?