Атаку на аеродром Морозовськ у Ростовській області провели СБУ та ЗСУ
Категорія
Події
Дата публікації

Атаку на аеродром Морозовськ у Ростовській області провели СБУ та ЗСУ

Морозовськ
Джерело:  Укрінформ

У момент атаки безпілотників на аеродромі Морозовськ у Ростовській області знаходилось до 20 літаків СУ-34. Ворогу завідано суттєвого ураження.

Атака на російський аеродром Морозовськ

За даними джерел “Укрінформу”, аеродром Морозовськ був важливою ціллю, тому що там дислокується 559-й бомбардувальний авіаційний полк повітряно-космічних сил РФ.

За словами джерела, у момент атаки на летовищі перебувало до 20 літаків СУ-34. Також на території аеродрому розміщувались 3 радіолокаційних станції та інша техніка.

Атакували аеродром безпілотниками. Й хоча в РФ уже традиційно встигли заявити, що всі БПЛА було збито, в реальності Служба разом із ЗСУ завдали ворогу суттєвого ураження техніки, - зазначило джерело Укрінформу.

Моніторингові спільноти опублікували фото наслідків атаки, на яких можна побачити посічені уражаючими елементами закрилки, ймовірно, Су-34.

Якщо уражаючі елементи поцілили в зону кабіни, то літаку(ам) знадобиться серйозний ремонт.

Атака дронів на РФ 17 грудня

Російське міноборони заявило, що у ніч на 17 грудня знищило 33 нібито українські безпілотники, які атакували Липецьку, Ростовську й Волгоградську області Росії.

Також там повідомили про спробу атаки БпЛА літакового типу по об'єктах на території РФ. Черговими засобами ППО нібито було знищено 2 українських безпілотних літальних апарати над територією Волгоградської області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?