АТЕШ провів розвідку військової частини окупантів у Феодосії — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

АТЕШ провів розвідку військової частини окупантів у Феодосії — відео

Феодосія
Джерело:  АТЕШ

Учасники кримськотатарського руху опору АТЕШ змогли проникнути на територію російського військового формування у тимчасово окупованій Феодосії та здобути багато цінної розвідінформації.

Агенти АТЕШ побували у “лігві” окупантів

Підпільники АТЕШ зробили фото- та відеофіксацію військової частини російських окупантів у Феодосії.

Про це партизани повідомили у Telegram.

Наші агенти успішно провели розвідувальні дії на території 18-го гвардійського зенітного ракетного Севастопольсько-Феодосійського полку. Поки караул був зайнятий важливими справами у своїх телефонах, ми змогли швидко все розвідати та зафіксувати. Звичайно, не без допомоги мобілізованих у цій військовій частині, які підказали, коли і де краще провести фото та відеофіксацію.

Також учасники руху опору зафіксували координати військової частини: 45.050157, 35.383069.

Звісно, у той самий момент всю інформацію було передано Силам оборони України. Наш рух зростає з кожним днем, як і швидка деокупація української території від Росії! – йдеться у повідомленні.

Агент АТЕШ у елітному полку армії РФ

Підпільника АТЕШ мобілізовано у гвардійський парашутно-десантний полк армії РФ.

Зовсім недавно до нас приєднався ще один доброволець із Костроми. З волі випадку його мобілізували в 331-й гвардійський парашутно-десантний полк. Але наш новий агент не засмутився, адже тепер може здійснювати роботу всередині своєї військової частини, тим самим розширюючи нашу агентурну мережу серед військовослужбовців Росії й надаючи СОУ важливі розвідувальні дані, – йдеться у повідомленні.

Партизани відзначили, що кількість агентів АТЕШ серед військовослужбовців Росії зростає.

І ми цьому раді, – наголосили учасники руху спротиву.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?