АТЕШ зафіксував у Криму переміщення застарілих РСЗВ російських окупантів — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

АТЕШ зафіксував у Криму переміщення застарілих РСЗВ російських окупантів — відео

РСЗВ Ураган
Джерело:  АТЕШ

За даними партизанів, загарбники перевозили 3 установки РСЗВ БМ-27 "Ураган", яким майже 50 років. Також у колоні помітили 8 одиниць гаубиць "Д-30", раніше знятих з озброєння.

Армія РФ кидає на фронт радянську техніку з Крима

У тимчасово окупованому Криму зафіксували переміщення застарілої військової техніки російських окупантів. Вони стягують її зі складів на фронт.

Про це повідомляє Telegram-канал кримського партизанського руху АТЕШ.

Представники сил спротиву помітили рух колони дорогою Т0108 у бік Чорноморська. Перед цим ешелон із технікою прибув на розвантаження на залізничну станцію "Євпаторія-товарна".

За даними партизанів, російські окупанти перевозили 3 установки реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) БМ-27 "Ураган", модифікації 1975 років.

Також у колоні зафіксували 8 одиниць гаубиць "Д-30". Ці гармати раніше були зняті з озброєння.

В АТЕШ зазначають, що загарбники продовжують діставати зі своїх складів усю стару техніку, яка "навряд чи обслуговувалась належним чином".

Такий оборот подій наводить на думку, що їх ресурси закінчуються, і їх поразка стає лише питанням часу, - йдеться в публікації.

Рух спротиву АТЕШ працює у глибокому російському тилу

У вівторок, 31 жовтня, стало відомо, що партизанський рух АТЕШ набирає нових агентів у Костромі.

Про це партизани повідомляють у Telegram.

Активісти руху "Атеш" розклеїли в Костромі листівки. Ми очікуємо велику кількість нових агентів з цього міста. Чим більше людей приєднається до нас, тим швидше настане мир. Ми дамо бій режиму Путіна! Приєднуйтесь до нас і сприяйте перемозі, – пишуть партизани.

Кострома – адміністративний центр Костромської області, великий порт на річці Волга. У російському місті проживає понад 277 тис жителів.

До речі, Кострома розташована всього за 330 км від Москви.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?