Аваков закликає народ стати на захист України у разі нападу РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Аваков закликає народ стати на захист України у разі нападу РФ

Аваков закликає народ стати на захист України у разі нападу РФ
Джерело:  online.ua

Глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков нагадав українцям та міжнародній спільноті, що Україна є мирною країною, однак у разі нової агресії Російської Федерації військові та цивільні патріотичні сили будуть рішуче захищати свої сім'ї та свою землю.

Джерело:   Facebook  очільника МВС

Аваков закликав українців стати на захист Батьківщини, якщо РФ атакує

"Путінський режим знов накопичує військові сили біля кордонів України, погрожуючи новою агресією! Скажений собака знову біля наших воріт… Нам не звикати - ми на своїй землі і будемо захищатися! Сьогодні вкрай важливо відповісти на загрозу зібрано й адекватно: концентрацією всіх патріотичних сил України навколо спільної мети — дати рішучу відсіч можливим провокаціям та агресії!", - закликав Арсен Аваков.

За словами глави МВС України, консолідовані сили державників та цивільних патріотів-ветеранів — регулярні сили ЗСУ, МВС та резервісти повинні об'єднавшись встати на захист своєї країни.

"Так було в 2014. Так буде і зараз, якщо доведеться!", - наголосив міністр.

Окрім того, посадовець нагадав, що 7 років тому потужною силою стали добровольчі формування патріотів, які разом із силами ЗСУ змогли зупинити окупантів. Як стверджує Аваков, зараз Україна є сильнішою і боєздатнішою, ніж у 2014 році.

"Дякую кожному бійцю Добробатів за гідну службу в зоні АТО! Закликаю вас, побратими, якщо Батьківщина покличе — знову об'єднатися і стати на захист рідної землі!", - підкреслив глава МВС.

Коротко про загострення ситуації на Донбасі

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?