Стюардеса на вершині світу — видовищне відео підкорило мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Стюардеса на вершині світу — видовищне відео підкорило мережу

Стюардеса на вершині світу — видовищне відео підкорило мережу
Джерело:  online.ua

Неймовірний рекламний ролик зняла авіакомпанія з Об'єднаних Арабських Еміратів. Від цього відео холоне кров у кожного, хто боїться висоти. Emirates Airlines заради видовищної реклами відправила стюардесу Ніколь Сміт-Людвік на вершину найвищої споруди в столиці ОАЕ, місті Дубаї.

Джерело: YouTube.

На майже кілометровій висоті, Ніколь Сміт-Людвік, у формі стюардеси авіакомпанії, демонструвала таблички з рекламними написами. Глядачам спочатку здається, що зйомки відбувались за допомогою стандартних кіношних прийомів — на зеленому фоні та з використанням комп'ютерних спецефектів. Однак, під час демонстрації табличок, камера починає відлітати, підніматися вгору і погляду глядачів відкривається шалена панорама міста з найвищої точки в ОАЕ — найвищого хмарочоса в світі Бурдж-Халіфа, висотою 829,8 метрів.

Підготовка до зйомки ролика

Згодом Emirates Airlines зняли ще один відеоролик, в якому розповіли та показали, як відбувалась підготовка до зйомок видовищної і захоплюючої реклами.

Так, Ніколь Сміт-Людвік була відібрана з багатьох добровольців і пройшла попередню підготовку зі стрибків з парашутом. Тривалий час, в спеціально обладнаному ангарі під наглядом фахівців, з пані Ніколь проводили тренування і відточували всі рухи та процедуру страхування, аби убезпечитись від нещасного випадку.

Для зйомок на вершині Бурдж-Халіфа побудували спеціальну платформу з триметровим шестом і трьома страхувальними тросами. Два з яких прикріплювались до основи платформи і один — до вертикально розміщеного упору за спиною стюардеси.

“Привіт мам, я на вершині світу!” - посміхаючись вигукнула Ніколь, після того, як через 1 годину і 15 хвилин піднялась на найвищу споруду в Дубаї.

Загалом, Ніколь Сміт-Людвік довелось провести на неймовірній висоті майже 5 годин, протягом яких за допомогою дрона знімали декілька різних варіантів рекламних роликів для різних країн світу.

“Ми завжди прагнемо кинути виклик нормам і розсунути межі в Emirates... Ми пишаємося тим, що знаходимося в числі небагатьох обраних, яким... дозволили знімати на вершині Бурдж-Халіфа; і навіть більше пишаємося тим, що нам вдається продемонструвати наше прекрасне місто Дубай”, — заявив президент авіакомпанії Emirates Airlines Тім Кларк.

Читайте також:

  • Вчені спростували головний міф про причину ожиріння.

  • Вчені назвали найщасливіший вік для більшості людей.

  • Вчені пояснили, чому не можна пити каву перед сніданком.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?