Австралійський генерал спрогнозував нову стратегію Сирського у війні
Категорія
Україна
Дата публікації

Австралійський генерал спрогнозував нову стратегію Сирського у війні

Рустем Умєров і Олександр Сирський
Джерело:  Телеграф

На думку генерал-майора армії Австралії у відставці Міка Райана, новий головком ЗСУ Олександр Сирський буде шукати слабкі місця в обороні злочинної армії РФ на фронті та намагатись домогтись прориву. 

Яку стратегію може обрати Сирський у війні

Дуже важливо визначити, де слабке місце Росії. І я думаю, що це робив генерал Сирський останні кілька років. Під час битви за Київ він атакував росіян не безпосередньо, а потужно вдарив там, де вони були слабкі, і це призвело до каскаду проблем противника. Те ж саме він зробив у Харківській області, - пояснює Райан.

Австралійський військовий аналітик припустив, що Сирський спробує знайти слабкі місця в обороні російських окупантів ближче до кінця цього початку наступного року.

При цьому австралійський генерал у відставці зазначив, що Сирський не прагне зав’язати із російськими окупантами бої, подібні тім, що відбувались під час контрнаступу ЗСУ на півдні України у минулому році.

Що ще австралійський генерал каже про війну в Україні

Австралійський генерал у відставці зазначає, що російські окупанти не такі дурні, як цього хотілося б, вони швидко адаптуються до бойових умов і тактики війни з боку українських військових.

На жаль, росіяни не такі дурні, як ми всі сподіваємось. Якби були – уже б програли. Але російські війська змогли трохи навчитися й адаптуватися, - підкреслює Райан.

За його словами, Росія змогла здійснити поповнення значних втрат у розв’язаній війні проти України за рахунок прихованої та офіційної мобілізації.

Також аналітик звертає увагу і на мобілізацію оборонної промисловості в Росії. За його словами, росіяни поставили економіку на воєнні рейки "задовго до Заходу" і змогли пристосуватися до санкцій.

Отже, що нам робити з цим? По-перше, Україна має вирішити кадрову проблему, чи то шляхом мобілізації, чи призову на військову службу – тут рішення за вами. По-друге, необхідно вирішити проблему дефіциту боєприпасів, можливо, за рахунок збільшення виробництва артилерії та інших засобів, як-от FPV-дронів, - пропонує австралійський генерал.

Також він висловив припущення, що Україна може вдатися до стратегічних ударів з метою деградації російського оборонно-промислового комплексу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?