Бабуся працює на Буданова. У Росії пенсіонерка спалила 6 будинків
Категорія
Події
Дата публікації

Бабуся працює на Буданова. У Росії пенсіонерка спалила 6 будинків

Бабуся працює на Буданова. У Росії пенсіонерка спалила 6 будинків
Джерело:  online.ua

Російські соцмережі шокувала новина про бабусю, яка влаштувала масштабну пожежу в Пермському краю. Українці жартують, що пенсіонерка працює на команду глави ГУР МО Кирила Буданова і просто виконувала завдання України.

Джерело: росЗМІ

У Росії бабуся влаштувала фаєр-шоу під Москвою

Згідно з даними російських пропагандистів, літня мешканка села Гірки вирішила боротися з сухою травою забороненим способом – взяла та просто підпалила її. Однак результат її "старань" став неприємним сюрпризом для усіх сусідів.

Звичайно, трава спалахнула. А разом з нею – й будинок палійки. Згодом полум'я перекинулося на сусідні будівлі. Усі вони були дерев'яними, тому після зустрічі з вогнем говоримо про них у минулому часі. Загалом без даху над головою залишилися 15 людей.

Влада РФ продовжує запевняти, що в результаті інциденту ніхто не постраждав, однак визнає, що пожежа завдала збитків на приблизно 3 мільйони рублів.

За словами російських пропагандистів, наразі так звані російські "правоохоронці" намагаються з'ясувати усі деталі події.

Що відомо про потужну пожежу під Москвою

Нещодавно також з'явилася інформація про те, що 22 квітня під Москвою спалахнула потужна пожежа.

Запалало в селі Машково Московської області, де розташований завод. Місцеві жителі у соцмережах бідкалися, що нема чим дихати. На опублікованих кадрах було видно, як у небо здіймається стовп диму.

Росіяни не приховують свого обурення на тлі того, що пожежі в країні-агресорці стаються дедалі частіше.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?