Батько Брітні Спірс прокоментував рішення щодо скасування опікунства
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Батько Брітні Спірс прокоментував рішення щодо скасування опікунства

Батько Брітні Спірс прокоментував рішення щодо скасування опікунства
Джерело:  online.ua

Зірка світової поп-сцени Брітні Спірс вперше за 13 років змогла звільнитися від опікунства батька. За словами самого Джеймі Спірса, він неабияк розчарований рішенням суду й буде продовжувати піклуватися про свою доньку.

Джерело: Metro

Адвокат Джеймі Спірса відреагував на скасування опікунства

Тато американської співачки продовжує стверджувати, що завжди діяв в інтересах доньки.

"Все почалося з того, коли вона добровільно погодилася на його опіку. Вона полягала в допомозі у відродженні її кар'єри й відновленні стосунків з дітьми. Всі, хто коли-небудь намагався допомогти члену сім'ї з психічними проблемами, можуть оцінити, скільки щоденних турбот і роботи вимагає така допомога", – заявила юристка Джеймі Спірса.

За словами адвокатки, звинувачення юристів його доньки є необґрунтованими. Вона також почала скаржитися, що вони лише нашкодили репутації Джеймі та налаштували проти нього громадськість.

"При всій повазі, суд помилився, відсторонивши містера Спірса від опікунства і поставивши на його місце незнайомця, який буде управляти всім майном Брітні", – заявила захисниця батька артистки.

Вона також не забула згадати про те, що Спірс сам запропонував відмовитися від опіки. Однак, попри рішення суду, він продовжить піклуватися про Брітні в її ж інтересах.

Опіка над Брітні Спірс

Нагадаємо, у червні цього року 39-річна Брітні Спірс попросила суд Лос-Анджелеса припинити опіку батька над нею. Вона заявила, що її примушували давати концерти, приймати сильнодіючі ліки і не дозволяли одружуватися і завагітніти.

У серпні батько співачки погодився відмовитися від опіки над донькою, що тривала з 2008 року. Тоді Брітні Спірс пережила нервовий зрив і мала проблеми з наркотиками, через що її визнали недієздатною. Контроль над діяльністю та фінансами артистки передали Джеймсу Спірсу.

Брітні Спірс заявляла, що не даватиме концерти, поки її життя контролює батько.

Читайте також:

  • Netflix опублікував трейлер документального фільму «Britney vs Spears».

  • Брітні Спірс виходить заміж: фанати звинувачують нареченого в корисливості.

  • Батько Брітні Спірс за відмову від опікунства вимагає 2 мільйони доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?