Брітні Спірс виходить заміж: фанати звинувачують нареченого в корисливості
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Брітні Спірс виходить заміж: фанати звинувачують нареченого в корисливості

Брітні Спірс виходить заміж: фанати звинувачують нареченого в корисливості
Джерело:  online.ua

39-річна американська співачка Брітні Спірс заручилась з 27-річним бойфрендом Семом Асгарі, з яким зустрічалась 5 років. Він освідчився зірці й подарував каблучку з діамантом, однак деякі фанати знаменитості не вірять у щирість почуттів молодика.

Джерело: Instagram Брітні Спірс і Сема Асгарі.

Співачка розмістила у мережі радісне відео, де вона зухвало демонструє перстень з дорогоцінним каменем. Як стало відомо, розкішну обручку виготовив дизайнер з Нью-Йорка Роман Малаєв. Сем Асгарі натомість поділився фотографією у своєму профілі, на якій Спірс показує каблучку під час поцілунку.

Під відео співачки десятки користувачів інстаграму порадили Брітні підписати шлюбний контракт. Деякі прихильники співачки вважають, що 27-річного нареченого цікавлять в першу чергу статки зірки.

Навіть відома акторка Октавія Спенсер порекомендувала співачці підписати такий контракт. У коментарях вона написала: "Змусь його підписати шлюбний контракт".

Наречений Брітні Спірс відреагував на неприємні чутки в своєму інстаграм-профілі. Він пожартував, що шлюбний контракт потрібний саме йому, аби співачка не відібрала в нього автомобіль та брендове взуття.

“Спасибі всім, хто турбуєтеся про шлюбний контракт. Звичайно, ми підпишемо шлюбний договір, щоб захистити мій джип і колекцію взуття на випадок, якщо вона одного разу кине мене”, – написав Сем Асгарі.

Реакція Асгарі на чутки. Скріншот інстаграм-сторіс Сема Асгарі.

Що відомо про стосунки Брітні та Сема?

Співачка і фітнес-тренер познайомилися під час знімань кліпу Брітні на трек Slumber Party. Пара почалась зустрічатись у грудні 2016 року. Вони жили разом у домі Брітні, разом подорожували та відвідували світські заходи.

Чутки про заручини пари з'явились ще всередині липня, коли в співачки на руці помітили масивну обручку.

Брітні Спірс була одружена двічі: з Джейсоном Александром (шлюб тривав всього 55 годин) у 2004 році, та з Кевіном Федерлайном (з 2004 по 2007 рік), від другого шлюбу співачка має двох дітей.

Зазначимо, заручини Брітні Спірс і Сема Асгарі стали можливими лише після того, як батько співачки направив до суду документи про відмову від опікунства, яке тривало 13 років. Раніше він забороняв доньці одружуватися. Під час суду над зняттям опікунства з її батька Джеймса Спірса Брітні заявляла, що хотіла би від коханого дітей, але батько не дозволяє видалити з її тіла протизаплідну спіраль. Останні 13 років Джеймс контролював увесь статок знаменитості – понад 2,7 мільйона доларів готівкою і 56 мільйонів доларів безготівковими активами.

Читайте також:

  • Батько Брітні Спірс наважився на неочікуване рішення у справі про опікунство.

  • Брітні Спірс звинуватили в нападі на жінку.

  • Батько Брітні Спірс за відмову від опікунства вимагає 2 мільйони доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?