Батько Меган Маркл обізвав доньку брехухою
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Батько Меган Маркл обізвав доньку брехухою

Батько Меган Маркл обізвав доньку брехухою
Джерело:  online.ua

Батько герцогині Сассекської Томас Маркл під час свого нового сканального інтерв'ю заявив, що вважає дії доньки необдуманими, а слова – брехливими. Ба більше, на переконання чоловіка, принц Гаррі теж вплинув на те, щоб донька припинила з ним спілкуватися.

Джерело: The Sun

Томас Маркл назвав доньку Меган брехухою

Під час чергової бесіди із представниками ЗМІ Томас Маркл почав скаржитися на те, що його Меган сильно змінилася відтоді, як зустріла принца Гаррі. За його словами, зараз вона постійно бреше, хоча колись такого не помічав за нею.

Томас також запевняє, що на відсутність спілкування з донькою, внуками та зятем повпливав принц Гаррі та королівська сім'я, оскільки їхні стосунки зіпсувалися тоді, коли перед весіллям Томаса Маркла підловили за постановними фото. Він нібито вивчав тоді історію Британії та приміряв смокінг.

Після цього чоловік потрапив до лікарні й не зміг побувати на весіллі доньки, однак після того випадку Меган спілкування з ним припинила.

"Я лежав на лікарняному ліжку, розмовляв з ними, говорив їм, що не можу прийти на весілля, і відтоді вони зі мною не розмовляли. Якби ваш батько був у лікарні, хіба ви не турбувалися б – навіть якби злилися на нього? Хіба ви не турбуєтеся, чи виживе він, чи помре? Вона змінилася, це не та дочка, яку я знав. Моя дочка була набагато більш щедрою і люблячою людиною, ніж зараз. Я не знаю, чи стоїть за цим її чоловік, але я дійсно думаю, що Гаррі і деякі з її друзів змінили її. Я люблю свою дочку, але мені не завжди подобається те, що вони роблять", – заявив Томас Маркл.

Окрім того, чоловік не приховує, що його неабияк розлютило інтерв'ю з Опрою Вінфрі, яке дали у березні Гаррі та Меган. Журналісти поцікавилися у Томаса, чи брехала Меган під час скандального інтерв'ю.

"Вона брехала. Вона брехала роками. Брехня про архієпископа? Як можна сказати:" Ми одружилися за три дні до весілля?" Її брехня настільки очевидна, що я не знаю, чому вона говорить це ", – відповів журналістам батько Меган.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?