Батько Меган Маркл вирішив судитися з донькою та принцом Гаррі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Батько Меган Маркл вирішив судитися з донькою та принцом Гаррі

Батько Меган Маркл вирішив судитися з донькою та принцом Гаррі
Джерело:  online.ua

Ні для кого не секрета, що Меган Маркл посварилася з батьком ще напередодні свого весілля. Жінка не пробачила останньому підлу змову з журналістами, попри те, що він чимало разів розкаювався публічно. Однак зараз Томас Маркл, здається, забув про свої "вибачення" й має намір судитися з донькою та принцом Гаррі за право бачити онуків.

Джерело: FoxNews

Тато Меган Маркл планує судитися з донькою та принцем Гаррі

Томас Маркл скаржиться на те, що досі не бачив жодного зі своїх внуків, хоча Арчі вже 2 роки, а Лілбет - 1,5 місяці. Його не пускають до дітей, оскільки Меган Маркл не змогла пробачити зраду батька.

"Ми не повинні карати дітей за погану поведінку Меган і Гаррі. Арчі й Лілі – маленькі діти. Це не політика. Вони не заручники. Вони не є частиною гри. До того ж вони члени королівської сім'ї та мають ті ж права, що й інші члени родини", – озвучив свою думку нещодавно Томас Маркл.

За словами батька Меган, він більше не хоче чекати. Чоловік мріє нарешті побачити онуків і навіть готовий судитися з зятем і донькою.

"Я буду подавати клопотання до суду Каліфорнії щодо права побачитися зі своїми онуками найближчим часом", – заявив Томас Маркл.

Варто звернути увагу на те, що чоловіка також розізлило те, що Меган і Гаррі переїхали до США - вони живуть в 70 милях від нього, однак жодного разу не приїздили в гості.
Томас Маркл навіть почав критикувати зятя за "інтимні" мемуари, які він готує до друку.

"Після трьох сеансів з психіатрами та розмовою з Опрою Вінфрі я не знаю, що можна сказати ще", – дорінкув Гаррі батько Меган.

Що важливо розуміти, він доволі часто негативно висловлювався у бік принца Гаррі. Так, 2 місяці тому батько Меган почав стверджувати, що Опра Вінфрі використала "ослабленого" Гаррі заради власної кар'єри. На його думку, телеведуча маніпулює не лише королівським нащадком, а і його донькою.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?