Байден несподівано почав хвалити Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Байден несподівано почав хвалити Путіна

Байден несподівано почав хвалити Путіна
Джерело:  online.ua

23 квітня американський лідер США Джо Байден неочікувано для всіх висловив рідкісну похвалу очільнику Кремля Володимиру Путіну за його коментарі напередодні саміту щодо клімату.

Джерело:  Bloomberg

Чому Байден похвалив Путіна

"Мене дуже втішає вчорашній заклик президента Путіна до світу співпрацювати щодо скорочення викидів вуглекислого газу, і США сподіваються на співпрацю з Росією та іншими країнами у цій справі. Це багатообіцяюче", - наголосив очільник Білого дому.

Не можна не згадати про те, що у двох лідерів прохолодні стосунки. Нещодавно Джо Байден офіційно заявив, що Москва втручалася в президентські вибори в США і повинна заплатити за свої дії. Окрім того,демократ ствердно відповів на запитання, чи вважає російського президента вбивцею.

Однак команда Джо Байдена звернула увагу на те, що вона відкрита для співпраці з російською владою щодо спільних цілей.

Про що говорив Путін про глобальне потепління

"Ні для кого не секрет, що умови, які сприяли глобальному потеплінню та пов'язаним з цим проблемам, повертаються назад... Вуглекислий газ може залишатися в атмосфері сотні років... Отже, недостатньо вирішити проблему нових викидів. Також важливо взяти на себе завдання поглинання СО2, що накопичився в атмосфері" - зазначив Володимир Путін.

Путін раптово прийняв запрошення Байдена на саміт

Очільник Кремля Володимир Путін прийняв запрошення президент США Джо Байдена на кліматичний саміт. Він ВЗЯВ участь в онлайн-заході 22 квітня.

В адміністрації російського президента зазначили, що Путін на саміті, який скликав Байден, викладе підходи Росії в контексті налагодження широкого міжнародного співробітництва, спрямованого на подолання негативних наслідків глобальної зміни клімату.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?