Байден повідомив про перемогу над найгіршою кризою
Категорія
Світ
Дата публікації

Байден повідомив про перемогу над найгіршою кризою

Байден повідомив про перемогу над найгіршою кризою
Джерело:  online.ua

Очільник Білого дому Джо Байден звернув увагу на те, що у травні 2021 року рівень безробіття в Сполучених Штатах Америки впав до 5,8% у порівнянні з минулим місяцем. За його словами, це перемога над найгіршою кризою в країні.

Джерело: АВС News

Команда Байдена продовжує боротьбу з безробіттям в США

Американський лідер не приховує, що вважає травневий звіт по безробіттю "чудовими новинами". Як стверджує президент США, В останній місця весни економіка країни придбала 559 тис робочих місць.

"Це прогрес, історичний прогрес, прогрес, який виводить нашу економіку з найгіршої кризи за останні 100 років", - наголосив Джо Байден.

Також очільник Білого дому звернув увагу на те, що за час його правління в країні вдалося створити "найбільше робочих місць в сучасній історії". Він запевняє, що їхня кількість перевищує 2 мільйони.

 "Це заслуга й американського народу, який підтримав президента у боротьбі з коронавірусом. Американці носять маски, роблять вакцинацію – це й врятувало економіку США", - підсумував Джо Байден.

Що відомо про економічний план Байдена

  • Нещодавно американський лідер Джо Байден представив план порятунку економіки Сполучених Штатів Америки. Він розрахований на 8 років.

  • Два трильйони доларів мають намір виділити на такі сфери, як: модернізація транспортної інфраструктури, підтримка літніх людей та інвалідів, підтримка промислового сектора, ремонт і будівництво доступного житла, розвиток мереж широкосмугового зв'язку.

  • Згідно з останніми даними, найбільше грошів планують витратити на сферу модернізації транспортної інфраструктури – 621 мільярд доларів.

Що важливо розуміти, ці витрати хочуть покрити протягом 15 років унаслідок підвищення корпоративного податку до 28% з 21%, а також збільшення податку на закордонні прибутки компаній.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?