Байден та Сунак обговорили подальшу допомогу Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

Байден та Сунак обговорили подальшу допомогу Україні

Байден та Сунак обговорили подальшу допомогу Україні
Джерело:  online.ua

Президент США зустрівся з прем’єр-міністром Британії для обговорення допомоги Україні та майбутні санкції проти Росії.

Джерело: Білий дім

Підтримка України

На зустрічі президента США Джо Байдена та прем’єра-міністра Британії Ріші Сунака у Сан-Дієго було обговорено низку глобальних питань, зокрема підтримка України, яка залишається незмінною.

Лідери обговорили питання надання безпеки, економічної та гуманітарної допомоги Україні, а також введення економічних заходів для протидії здатності Росії вести війну.

Ріші Сунак наголосив на готовності Британії спільно із союзниками працювати для подолання економічних наслідків "жорстокої агресії Володимира Путіна".

Про що ще говорили на зустрічі

Байден та Сунак, за повідомленням Білого дому, підкреслили свою спільну відданість сприянню регіональній безпеці через тристороннє партнерство Австралії, Великобританії та Сполучених Штатів і продовження тісної співпраці в галузі оборони.

Повідомляється, що вони також обмінялися думками щодо викликів, які створює Китайська Народна Республіка та заявили про спільну відданість підтримці миру та стабільності в Індійсько-Тихоокеанському регіоні.

Президент і прем'єр-міністр обговорили важливість продовження поглиблення міцних, стійких економічних відносин між США та Великою Британією.

Також вони заявили, що працюватимуть та інвестуватимуть разом, щоб стимулювати перехід до чистої енергії, розвивати "промисловість майбутнього" та зміцнювати стійкість економік країн до низки можливих потрясінь.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?