Байрактари незабаром зможуть збивати іранські дрони
Категорія
Україна
Дата публікації

Байрактари незабаром зможуть збивати іранські дрони

Байрактари незабаром зможуть збивати іранські дрони
Джерело:  online.ua

Виробник бойових дронів Baykar, що знаходиться в Туреччині, озвучив прогноз, що незабаром зможе збивати дрони-"камікадзе" в Україні, такі як іранські. З такою заявою виступив генеральний директор компанії Baykar Халук Байрактар в інтерв'ю dpa під час оборонної виставки в Стамбулі.

Джерело:  Daily Sabah

Байрактари скоро зможуть протистояти іранським дронам

Скоро наші Bayraktar TB2 і Akıncıs будуть оснащені ракетами класу "повітря-повітря" не тільки для ураження дронів, а й ворожих літаків... ми проводимо випробування, - зазначив Халук Байрактар.

Окрім того, наголошується, що під час виствки SAHA Expo вдалося підписати контракт між турецьким ракетно-ракетним гігантом Roketsan і Baykar на інтеграцію зенітної ракети Sungur для боротьби з безпілотниками.

Sungur – перевірений боєприпас, особливо проти рухомих цілей, таких як вертольоти і безпілотники. Використання його з наших БПЛА як ракети "повітря-повітря" змінить ситуацію, - виступив із заявою під час виставки генеральний директор компанії Roketsan Мурат Ікінчі.

Журналісти звертають увагу на те, що інтеграція таких ракет у бойові безпілотники Akıncı і Bayraktar TB2 може призвести до створення концепції недорогого повітряного патрулювання для усунення таких загроз, як бойові гелікоптери і ворожі безпілотники, включно з безпілотниками-камікадзе, замість використання дорогих ракет "повітря-повітря".

У будь-якому разі потрібно бути готовими до вжиття контрзаходів... Ми повністю підтримуємо Україну в захисті її суверенітету, - наголосив Халук Байрактар.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?