Чи готується Путін до ядерного удару — відповідь генсека НАТО Столтенберга
Категорія
Політика
Дата публікації

Чи готується Путін до ядерного удару — відповідь генсека НАТО Столтенберга

Чи готується Путін до ядерного удару — відповідь генсека НАТО Столтенберга
Джерело:  online.ua

За словами генерального секретаря Північноатлантичного Альянсу Єнса Столтенберга, команда НАТО наразі не фіксує ознак підготовки російського диктатора Володимира Путіна до можливого застосування ядерної зброї.

Джерело:  "Європейська правда"

НАТО не бачить підготовки РФ до ядерного удару

Росія знає, що ядерну війну не можна вести й неможливо виграти. Ми пильно стежимо за російськими ядерними силами. Ми не помітили змін у розгортанні ядерних сил Росії, але залишаємось насторожі, – виступив із заявою з цього приводу глава Альянсу під час пресконференції перед зустріччю міністрів оборони НАТО.

Єнс Столтенберг звернув увагу на те, що члени блоку уже посилюють захист власної критичної інфраструктури, а також розвідувальну діяльність та обмін розвідданими.

Ми вживемо подальших заходів для посилення нашої стійкості та захисту нашої критичної інфраструктури, і навмисна атака на критичну інфраструктуру союзників отримає спільну та рішучу відповідь, – підкреслив генсек НАТО.

Варто зазначити, що представники Пентагону також неодноразово заявляли, що наразі не бачать доказів того, що російська влада готується до застосування ядерної зброї.

Що важливо розуміти, очільник Кремля Путін 30 вересня під час виступу в Кремлі почав стверджувати, що саме Штати створили прецедент застосуванням ядерної зброї у 1945 році.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?