Беленюк заявив про готовність боротися з Путіним-вбивцею
Категорія
Україна
Дата публікації

Беленюк заявив про готовність боротися з Путіним-вбивцею

Беленюк заявив про готовність боротися з Путіним-вбивцею
Джерело:  online.ua

Народний депутат України, борець греко-римського стилю, який завоював єдину золоту медаль для України цьогоріч на Олімпійських іграх в Токіо, Жан Беленюк вважає президента Росії Володимира Путіна вбивцею. Про своє ставлення до лідера держави-ворога спортсмен і політик розповів в інтерв’ю журналістці Алесі Бацман.

Джерело: ютуб-канал Алесі Бацман

 Зокрема, він відповів на запитання про те, чи хотів би він викликати Путіна на поєдинок і поборотися з ним.

"Якщо це допомогло б моїй країні, я б боровся з ним днями безперервно. І я впевнений - переміг би", - сказав спортсмен.

Також Беленюк, якби побачив Путіна, сказав би йому "Забирайся з Криму, забирайся з Донбасу".

Однак спортсмен розуміє, що завтра президент РФ не прийме рішення звідти піти.

“Я отримую задоволення від того, що дає в підсумку певний результат. А це навряд чи дасть якийсь результат, тому я не бачу сенсу подібного спілкування", - зазначив він.

Також Беленюк поскаржився на те, що через Путіна українські спортсмени втратили чудові тренувальні бази в Криму. Він зазначив, що тепер недоступна база в Євпаторії для паралімпійців, а також прекрасні бази в Алушті та Ялті.

Беленюк згадав і про людські втрати.

“Ми втратили величезну кількість військовослужбовців наших. Це сльози та горе величезної кількості матерів і батьків. Тобто, ми багато чого втратили через політику Кремля. Нам потрібно робити все, щоб у підсумку на фініші ми виявилися переможцями", - підкреслив спортсмен.

Беленюк вважає Путіна вбивцею

Борець також відповів на запитання журналістки про те, чи є Володимир Путін вбивцею, як назвав його американський президент Джо Байден.

"Це, напевно, всі знають. Всі в Україні точно знають, що він вбивця, що його політика вбиває молодих хлопців - як з одного, так і з іншого боку, не тільки в Україні", - сказав Беленюк.

Нагадаємо, раніше Жан Беленюк не надто компліментарно висловився про пропагандистку Росії Ольгу Скабеєву. Коментуючи її висловлювання про свою перемогу на Олімпійських іграх, він заявив, що телеведуча займається відвертою пропагандою.

“Вона буде знавцем чого завгодно для того, щоб пустити фекалії на вентилятор”, - сказав борець.

Читайте також:

  • Жан Беленюк виборов перше "золото" для України на Олімпіаді в Токіо.

  • Готовий стати мером Києва — у Кличка з'явився новий конкурент.

  • Олімпіада в Токіо: Беленюк назвав серйозну проблему збірної України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?