Готовий стати мером Києва — у Кличка з'явився новий конкурент
Категорія
Політика
Дата публікації

Готовий стати мером Києва — у Кличка з'явився новий конкурент

Готовий стати мером Києва — у Кличка з'явився новий конкурент
Джерело:  online.ua

Олімпійський медаліст та народний обранець від "Слуги народу" Жан Беленюк нещодавно повернувся з Токіо до Києва. Він відверто зізнався, що не планує покидати великий спорт, однак також хоче хоче зосередитися на своїй політичній кар'єрі.

Джерело: OBOZREVATEL

Жан Беленюк не проти стати мером Києва

Нещодавно депутат відповів на питання журналістів про те, чи має намір виступати на Олімпіаді-2024 та боротися за крісло мера Києва. В обох варіантах – шанси "50 на 50".

Тепер олімпійський медаліст уточнив, що поки ще не задумувався серйозно над тим, чи справді готовий скласти конкуренцію Кличку. Мовляв, зараз йому є чим займатися.

Проте політик не приховує, що його життя – є вкрай непередбачуваним. Тож, якщо згодом він опиниться серед кандидатів у мери столиці, то абсолютно не здивується.

"Чи готовий я до такого? Абсолютно. Я – киянин, народився в Києві. Люблю це місто, чому ні?", - наголосив Жан Беленюк.

Не можна не звернути увагу на те, що напередодні на спортсмена у центрі Києва напали расисти. Втім, до бійки не дійшло. Після цього неприємного інциденту політик наголосив, що любить Україну та покидати її не планує.

Що важливо знати про політичну кар'єру Беленюка

Як уже згадувалося раніше, Жан Беленюк пройшов у Верховну Раду на позачергових виборах 2 роки тому – за партійним списком "Слуги народу". Що важливо розуміти, нардеп є першим заступником голови комітету Ради з питань молоді і спорту. Входить у групи з міжпарламентських зв'язків з різними країнами.

Читайте також:

  • Жан Беленюк озвучив думку, що можна було б скоротити кількість чиновників в офіційній делегації України на Олімпіаді на користь тренерів.

  • Жан Беленюк виборов перше "золото" для України на Олімпіаді в Токіо: найцікавіші подробиці читайте в нашому матеріалі.

  • Відомий український борець греко-римського стилю Жан Беленюк виграв чемпіонату світу з боротьби в Нур-Султані (Казахстан). Він здобув перемогу у фіналі вагової категорії до 87 кілограмів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?