Беленюк пояснив причину поразки Ломаченка
Категорія
Спорт
Дата публікації

Беленюк пояснив причину поразки Ломаченка

Беленюк пояснив причину поразки Ломаченка
Джерело:  online.ua

21 травня відбувся бій між бій за звання абсолютного чемпіона світу між українським та американським боксерами Василем Ломаченком та Девіном Хейні — перемогу вдалося вибороти американцю. На результати цього поєдинку уже відреагував олімпійський чемпіон та народний депутат України Жан Беленюк. На його переконання, судді не віддали б перемогу українцю, хоча він бився не гірше свого суперника.

Джерело:  Жан Беленюк

Чому Ломаченко програв бій Хейні — версія Беленюка

Беленюк звертає увагу на те, що Василь Ломаченко досить непогано провів поєдинок проти абсолютного чемпіона світу Девіна Хейні.

Однак судді все одно одностайно віддали перемогу американському боксеру.

Як вважає український спортсмен, на це рішення вплинув один простий та логічний фактор — для американців 24-річний Хейні більш цікавий у фінансовому плані проєкт, ніж ветеран Ломаченко.

Результат суддівських оцінок бою Ломаченко і Хейні – це більше про бізнес, ніж про спорт. Наївно сподіватися, що Васі віддали б перемогу в такому бою, враховуючи його вік, вже дві поразки і перспективи на майбутнє.

На переконання Жана Беленюка, американці дуже люблять рахувати гроші.

Природно, непереможний молодий боєць з Америки цінніший "актив", ніж 35-річний українець. І тут потрібно було діставати або нокаут, або тотальне домінування.

Як стверджує олімпійський чемпіон, цей боксерський поєдинок йому справді сподобався, оскільки був цікавим і конкурентним.

Що важливо знати про бій Ломаченко — Хейні

Судді одностайно віддали перемогу Девіну Хейні – 116-112, 115-113, 115-113.

Варто звернути увагу на те, що чимало експертів та спеціалістів не погоджуються з таким підсумком бою.

Ба більше, промоутер Ломаченка та Хейні Боб Арум зізнався, що сумнівається у справедливості результату.

Окрім того, уже стало відомо, що команда Ломаченка буде подавати апеляцію на результат бою з абсолютним чемпіоном світу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?