Безчесний придурок. Кислиця відреагував на заяву Лаврова про війну в Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

Безчесний придурок. Кислиця відреагував на заяву Лаврова про війну в Україні

Безчесний придурок. Кислиця відреагував на заяву Лаврова про війну в Україні
Джерело:  online.ua

Постійний представник України в ООН Сергій Кислиця жорстко прокоментував заяви міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова під час конференції Raisina Dialogue 2023 в Індії.

Джерело: Сергій Кислиця

Реакція Сергія Кислиці

Сергій Кислиця не зміг стримати емоції після резонансної заяви глава російського МЗС про те, що проти Росії почали війну.

Лавров поєднує в собі три амплуа: клоуна, блазня та придурка, заявив дипломат.

Клоун, блазень або придурок. Клоун – це кумедний персонаж цирку, тоді як блазень – це людина, яка працює, щоб розважати свого господаря. "Війна, яку розв'язали проти нас", – говорить жалюгідний Лавров, виставляючи себе на посміх, викликаючи принизливий регіт публіки. Безчесний придурок, - написав Кислиця у Twitter.

Заява Лаврова, з якої сміялися учасники конференції

Лавров заявив, нібито це Російська Федерація намагається зупинити війну проти України, яку сама і розв’язала.

Реакція учасників конференція була швидкою. Адже промову глави російського МЗС перервав гучний сміх присутніх у залі.

Війна, яку ми намагаємося зупинити, яка була розв’язана проти нас за допомогою українського народу, безумовно, вплинула на Росію, в тому числі і на енергетичну політику... Ми більше не будемо покладатися ні на яких партнерів на Заході, — сказав Лавров.

Також він наголосив, що Росія більше не буде покладатися на західних гравців і натомість перенесе свою енергетичну політику в бік "надійних" і "перевірених" партнерів, таких як Індія та Китай. Він сказав, що на світ впливають не дії Росії, а радше "реакція Заходу на Росію".

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?