Бійці 24-ї ОМБ відбили у росіян один із териконів у межах Горлівки — Зеленський
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці 24-ї ОМБ відбили у росіян один із териконів у межах Горлівки — Зеленський

Володимир Зеленський
Горлівка

Штурмова група 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила відбила один із териконів у межах Горлівки та захопила позиції російських окупантів.

Українські бійці відбили терикон в Горлівці

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що штурмова група 24-ї окремої механізованої королівської бригади імені короля Данила відбила терикон у Горлівці. 

Попри складні умови, відбила один із териконів у межах Горлівки та захопила позиції противника. Тепер над териконом майорить наш прапор. Горлівка – це Україна! Донбас – це Україна!

На відео можна побачити росіян, яких взяли в полон на териконі. Також показують кадри операції.

Нагадаємо, що Горлівка на Донеччині перебуває в російській окупації з 12 травня 2014 року.

ЗСУ просуваються у бік Горлівки

Наприкінці листопада полковник ЗСУ в запасі, військовий експерт Роман Світан повідомляв, що Сили оборони просунулися в бік Горлівки неподалік Шумів та Південного.

Бійці з цього напрямку повідомляли, що з терикону росіян уже вибили, і до міста залишилось 7-8 кілометрів.

Імовірно, зараз активізується той напрямок, про який ми говорили. Коли підуть дощі на Донбасі, можна буде рухатися лише по дорогах з твердим покриттям. Оптимально це робити в агломерації Горлівка-Єнакієво, другою може бути агломерація Ясинуватої.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?