Бійці ССО знищили командний пункт росіян на лівобережжі Херсонщини — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Бійці ССО знищили командний пункт росіян на лівобережжі Херсонщини — відео

ССО
ССО

Українські воїни знищили командно-спостережний пункт російської армії в окупованих Олешках на лівому березі Херсонської області. 

ЗСУ знищили окупантів на лівобережжі Херсонщини

Оператори одного з підрозділів ССО під час розвідувальних дій встановили місце розташування командно-спостережного пункту російських окупаційних військ в окупованих Олешках.

За допомогою ударних БпАК по ворожій цілі було нанесено вогневого ураження.

КСП знищено вщент (спойлер до відео: виходячи з перехопленої розмови окупантів, ті досі в шоці від атаки спецпризначенців), – пишуть ССО.

Сили оборони України знищують росіян

Втрати Росії у війні в Україні на 11 грудня, склали 1030 окупантів, загальна кількість втрат російської армії з початку вторгнення складає 339 850 військових.

Підрозділами ракетних військ нанесено ураження по 3 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 1 складу боєприпасів противник

4 грудня повідомлялось, що Сили оборони України знищили склад боєприпасів і техніку росіян у Сватівському районі Луганської області.

Також 5 грудня оператори 3-го окремого полку ССО у ході спеціальної розвідки на Куп'янському напрямку виявили ворожу станцію РЕБ Р-934Б "Синиця".

Зазначається, що екіпаж безпілотного авіаційного комплексу скоригував і навів по цілі вогонь HIMARS артилерійського підрозділу Сил оборони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?