Білл Гейтс попередив про нову проблему людства у 2022 році
Категорія
Світ
Дата публікації

Білл Гейтс попередив про нову проблему людства у 2022 році

Білл Гейтс попередив про нову проблему людства у 2022 році
Джерело:  online.ua

Відомий бізнесмен, філантроп та засновник Microsoft Білл Гейтс виступив з черговим інтригуючим прогнозом. Він попередив, що однією із найбільших проблем у 2022 році стане недовіра людей до світових урядів. За словами Гейтса, це може суттєво загальмувати прогрес.

Джерело: CNBC

Білл Гейтс назвав головну проблему людства у 2022 році

Бізнесмен звернув увагу на те, що державні інститути відіграють ключову роль у боротьбі проти змін клімату і пандемії. Однак, як стверджує Білл Гейтс, вони не можуть бути результативними, якщо населення принципово відкидає їхнє керівництво.

Філантроп озвучив припущення, що довіру до владних структур, цілком ймовірно, похитнула саме пандемія коронавірусу. Після початку пандемії, дезінформація про хворобу та вакцинацію масово розповсюджувалась як у Штатах, так і у решті держав, що знизило кількість вакцинованих і загальмувало темпи боротьби проти коронавірусу.

Білл Гейтс (фото — flickr.com)

Якщо ваші люди вам не довіряють, вони не підтримуватимуть нові масштабні ініціативи. А коли виникає серйозна криза, вони з меншою імовірністю будуть виконувати вказівки, необхідні для подолання бурі, – наголосив бізнесмен.

Що важливо розуміти, у дослідженні Pew Research Center, яке було проведене ще до початку пандемії, йшлося про схожі тенденції.

2 роки тому 75% американських громадян зізналася, що довіра до федерального уряду серед них стрімко знижується. За словами 64% респондентів, рівень довіри одне до одного всередині країни також поступово падає.

На переконання Білла Гейтса, цю недовіру спровокували безкінечні потоки негативних новин з політично мотивованими заголовками, а також соціальні мережі. Мільярдер також озвучив прогноз, що світовим урядам у майбутньому потрібно буде вдатись до регулювання онлайн-платформ, щоб ефективно спростовувати дезінформацію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?