Білорусь оголосила навчання щодо "переходу з мирного на воєнний час"
Категорія
Світ
Дата публікації

Білорусь оголосила навчання щодо "переходу з мирного на воєнний час"

Білорусь оголосила навчання щодо "переходу з мирного на воєнний час"
Джерело:  online.ua

7 червня Міністерство оборони Білорусі офіційно оголосило про початок навчань "з переходу з мирного на воєнний час".

Джерело: Телеграм-канал Міноборони Білорусі

У Білорусі починають навчання по"переходу з мирного на воєнний час"

Представники білоруського оборонного відомства стверджують, що розпочинають заняття з бойової готовності - "після чергового призову на військову службу та освоєння новим поповненням програми початкової військової підготовки".

Загальна спрямованість занять полягає у проведенні комплексу тренувань з усіма категоріями військовослжбовців, підрозділами, військовими частинами, з’єднаннями, органами воєнного управління з організованого виконання заходів з переходу з мирного на воєнний час, - мовиться у офіційній заяві Міноборони Білорусі.

Фото - скриншот

Як уже згадувалося раніше, нещодавно офіційний Мінськ повідомив про продовження військових навчань на кордоні з Україною та західними країнами.

Окрім того, білоруський диктаторо Олександр Лукашенко заявив про створення оперативного командування для військ на кордоні з Україною, про купівлю російських С-400 та "Іскандерів" і навіть про створення "народного ополчення".

На переконання українського лідера Володимира Зеленського, ризик вторгнення Білорусі в Україні наразі мінімальний.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?