Більшість жителів окупованих територій Запорізької області не брала у часті у псевдо-референдумі
Категорія
Україна
Дата публікації

Більшість жителів окупованих територій Запорізької області не брала у часті у псевдо-референдумі

Більшість жителів окупованих територій Запорізької області не брала у часті у псевдо-референдумі
Джерело:  online.ua

Законний мер окупованого кремлівською армією Мелітополя Іван Федоров повідомив, що не більше 0,5% жителів окупованих територій Запорізької області приймали участь у кремлівському псевдо-референдумі. 

Джерело: Telegram-канал  Івана Федорова

Більшість окупованих територій на Запоріжжі не приймали участі у псевдо-референдумі

Жодна цивілізована держава не визнає ні проведення, ні результати фейкового "голосування". Український уряд продовжить виплачувати жителям тимчасово окупованих територій пенсії, зарплати бюджетникам і забезпечувати всі соціальні гарантії, - зазначив Федоров.

За його словами,  вже відомі прізвища всіх колаборантів, тому ніхто не піде від відповідальності.

Упевнений, що наші героїчні військові звільнять всі тимчасово окуповані території Запорізької та інших областей. У тому числі і Мелітополь, ключ до деокупації півдня України, - зазначив мер Мелітополя.

Що відбувається у зоні бойових дій на півдні України

Керівник прес-центру Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк зазначила, що у кремлівської армії не має можливостей для наступальних дій на півдні.

За її словами, наразі кремлівська армія зосереджує всі сили на утриманні оборонних рубежів, які вони облаштовували досить тривалий час.

Вони тримаються за кордони оборони, які протягом тривалого часу для себе облаштовували, у тому числі з використанням залізобетонних конструкцій... І просувань у них немає ніде, - наголосила Гуменюк.

За її словами, вчора росіяни намагалися висунути танковий взвод, проте перший танк вибухнув на міні, а решта розгорнулася і поїхала на свої позиції.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?