Біля Путіна під час параду 9 травня сиділи ветерани КДБ та НКВС. Вони не брали участь у війні
Категорія
Світ
Дата публікації

Біля Путіна під час параду 9 травня сиділи ветерани КДБ та НКВС. Вони не брали участь у війні

Біля Путіна під час параду 9 травня сиділи ветерани КДБ та НКВС. Вони не брали участь у війні
Джерело:  online.ua

Під час параду в Москві 9 травня поруч з російським диктатором Володимиром Путіним сиділи ветерани, які не бради участі у Другій світовій, а натомість входили до складу КДБ та НКВД.

Джерело: росЗМІ

Біля Путіна на параді посадили фейкових ветеранів

Журналісти з’ясували, що ветерани, що сиділи біля Путіна ніколи не воювали проти фашистських військ.

Справа від Путіна видів 98-річний Юрій Двойкін (у кепці на фото), у 1942 році він записався добровольцем, але на фронті так і не потрапив.

У 1944 році його відправили в складі НКВД «виконати операцію з ліквідації націоналістичного підпілля на території Західної України».

Зліва від Путіна сидів Геннадій Зайцев. Він народився в 1934 році і не брав участі у війні.

Його призвали в арміюв 1953 році — після закінчення служби він залишився в армії. У 1959 році Зайцев почав службу в КДБ.

У 1968 році він брав участь у подавленні антирадянських протестів і «Празької весни» в Чехословаччині.

Під його керівництвом було захоплена будівля МВС у Празі. У 1970-х Зайцев очолив створену Юрієм Андроповим антитерористичну групу «Альфа».

Біля Путіна - Юрій Двойкін (в кепці) та Геннадій Зайцев (у фуражці) (фото - скріншот)

Як Радянський союз співпрацював з Гітлером

До нападу нацистської Німеччини на СРСР, Союз проводив підготовку німецьких військових на власних навчальних базах, і обидві країни напали на Польщу восени 1939-го. Так почалася Друга світова війна.

У Кремлі приховували воєнні злочини Червоної армії в Польщі, а всіх ворогів називали фашистами, аби уникнути аналогії з німецькими націонал-соціалістами.

Росія, ідейна наступниця Сталіна, настільки "еволюціонувала" у цьому плані за часів путінського режиму, що воєнні злочини проти України навіть не виправдовує.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?