Фонд Help Heroes Of Ukraine посів 1-ше місце серед благодійників, що допомагають з-за кордону
Категорія
Україна
Дата публікації

Фонд Help Heroes Of Ukraine посів 1-ше місце серед благодійників, що допомагають з-за кордону

Фонд Help Heroes Of Ukraine посів 1-ше місце серед благодійників, що допомагають з-за кордону
Джерело:  online.ua

Благодійна організація «Help Heroes Of Ukraine» посіла 1 місце у номінації «Допомога з-за кордону» в межах національного конкурсу «Благодійна Україна».

Джерело: Help Heroes Of Ukraine

Help Heroes Of Ukraine отримала ще одну престижну нагороду 

8 червня у Києві відбулася церемонія нагородження переможців національного конкурсу «Благодійна Україна».

Амбасадор Help Heroes Of Ukraine був Сергій Ніжинський — заступник міністра соціальної політики з євроінтеграції (2019-2020), радник Віце-премʼєрки з європейської інтеграції, голова ГО «UA Experts».

Саме він представляв благодійний фонд та мав честь отримати виграну нагороду.

Це була чудова нагода зустрітись з представниками багатьох фондів, адже загалом було 1500 учасників, а також політичні й громадські діячі. Дякуємо організаторам за таку можливість! Зокрема вдячні за нагороду та статуетку бурштинового янгола, — наголошує команда благодійної організації Help Heroes Of Ukraine.

Не можна також не згадати про те, що від початку повномасштабного вторгнення Help Heroes Of Ukraine передала в Україну спорядження на понад 27 мільйонів доларів та гуманітарної й медичної допомоги на понад 13 мільйонів доларів.

Ми дякуємо всім, хто разом з нами допомагає Україні: чи то донатами, поширенням обізнаності чи волонтерством, — зазначають представники БФ.

Ніжинський пояснив, навіщо РФ масово викрадає українських дітей

Згідно з даними ГО «UA Experts», яку очолює Сергій Ніжинський, російські окупанти викрали понад 100 тис дітей.

Що важливо розуміти, мовиться не лише про сиріт, а також про тих неповнолітніх, хто має повну сім’ю або принаймні одного з батьків.

Офіційна Москва продовжує стверджувати, що "депортувала" 744 тис дітей.

Я думаю, ні для кого не секрет, у чому різниця українців і росіян. Це код того генофонду, який був закладений ще пращурами. Ми бачимо, які цінності сповідує українська дитина і які сповідують російські діти. Це — небо і земля, — каже Ніжинський.

Він також розповів, навіщо насправді росіяни масово викрадають наших діток.

Як мінімум, тому що ви не можете уявити, що є взагалі видами торгівлі людьми. Це ж не тільки викрадення їх фізично. Це і зомбування дітей, це втягуванням їх у жебракування, це робота цілих мафіозних груп, які були, до речі, часто на прикордонних територіях з Росією.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?