Боруссія з розгромним рахунком перемогла Бешикташ і вийшла в плей-офф
Категорія
Спорт
Дата публікації

Боруссія з розгромним рахунком перемогла Бешикташ і вийшла в плей-офф

Боруссія з розгромним рахунком перемогла Бешикташ і вийшла в плей-офф
Джерело:  online.ua

Враховуючи результати попередніх матчів, вчорашній поєдинок між німецькою "Боруссією" та турецьким ФК "Бешикташ" не вплинув би на їхні позиції у турнірній таблиці. Швидше йшлося про грошове питання та спробу відстояти честь команди. Цього турецькому клубу досягти так і не вдалося, вони програли з рахунком 5:0.

Джерело: пресслужба ФК "Боруссія",   пресслужба  ФК "Бешикташ"

У групі вже всі ролі було розподілено перед шостим туром. Додаткові бонуси під час вчорашнього поєдинку зуміла здобути "Борусія" – із чемпіоном Туреччини німці розправилися дуже легко.
Останні, у свою чергу, продемонстрували в цій Лізі чемпіонів повну нездатність до конкуренції.
"Борусія" навесні зіграє в Лізі Європи, "Бешикташ" вилітає з єврокубків.

Дортмундці відправили у ворота суперника два м'ячі ще в першому таймі, а в другому голі відзначився Ройс, Холанд записав на свій рахунок дубль.

За десять хвилин до кінця гри Ерлінг Хааланд забив п'ятий гол. Цьому передував ідеальний кутовий на голову норвежцю, котрий без опору кивнув м'ячем. Через п'ять хвилин 21-річний футболіст навіть третій гол забив у ногу, але схибив на кілька сантиметрів. Аксель Вітсель завдав удару з дальньої дистанції, який Дестаноглу зумів утримати.

– йдеться на сайті "Боруссії"

ЛЧ. Шостий тур. "Борусія" (Д) – "Бешикташ" 5:0

Голи: Мален 29, Ройс (пен.) 45, Ройс 53, Холанд 68, Холанд 81.

Ось як проаналізували гру обох сторін на сайті команди, яка програла. Спортивні аналітики турецького клуюу визнають, що їхні супротивники виявилися значно більш технічними.

Після півгодини рівної гри Донієлл Мален вивів господарів поля вперед із низькою передачею, не чекаючи попадання до штрафного майданчика. Потім пенальті Марко Реуса подвоїв перевагу ортмундців у першому таймі. Велинтону було показано червону картку під час пенальті. На початку другого тайму Марко Реус відіграв другу частину вечора чудовим соло, зробивши гру поза досяжністю Бешикташа. Пара останніх голів Ерлінга Хаалаанда зробила рахунок 5:0 на користь "Борусії" і завершила європейську кампанію "Бешикташ" цього сезону.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?