Бренд Ksenia Schnaider почав збір старих джинсів на переробку — де здати речі
Категорія
Культура
Дата публікації

Бренд Ksenia Schnaider почав збір старих джинсів на переробку — де здати речі

Бренд Ksenia Schnaider почав збір старих джинсів на переробку — де здати речі
Джерело:  online.ua

Популярний український бренд Ksenia Schnaider почав збір старих джинсів. Вони підуть на переробку і будуть використані в якості матеріалу для нових моделей. Українцям запропонували привабливі умови за внесок в апсайклінг.

Джерело: Instagram бренду Ksenia Schnaider

Вторинну переробку старих джинсів бренд веде не перший рік. Але раніше їх тоннами купували в секонд-хендах Києва, а тепер вирішили долучити до ціє ініціативи, направленої на збереження екології, українців. Людям пропонують здати свої непотрібні речі, а натомість надають сертифікат, який дає можливість купити будь-яку річ бренду з хорошою знижкою, яка, до речі, додається до розпродажних знижок.

У Ksenia Schnaider задумалися про те, щоб приймати старі джинси на переробку у населення на тлі підвищеного попиту клієнтів на таку послугу. Непотрібні джинсові речі приймають в будь-якому вигляді і стані - головне тільки, щоб матеріал був натуральним (100% -на бавовна).

Пункт прийому старих джинсів вже працює. Здати непотрібні речі може кожен бажаючий в магазині Ksenia Schnaider. Він знаходиться в Києві, за адресою - Михайлівський провулок, 24.

Переробка старих джинсів Ksenia Schnaider

Засновниця бренду Ксенія розповідає, що всі прийняті речі в індивідуальному порядку сортуються головним конструктором виробництва. Сильно зношені джинси використовуються в створенні нових моделей лінійки patchwork - їх ріжуть на шматочки, залишаючи тільки добре збережені фрагменти, а потім зшивають в полотно, з якого робиться крій шортів, курток та джинсів.

З джинсів в хорошому стані Ksenia Schnaider буде створювати нові моделі Demi-Denims або Wide Jeans.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?