Брифінг Джен Псакі в Білому домі перервав "привид" Лінкольна — відео курйозу
Категорія
Світ
Дата публікації

Брифінг Джен Псакі в Білому домі перервав "привид" Лінкольна — відео курйозу

Брифінг Джен Псакі в Білому домі перервав "привид" Лінкольна — відео курйозу
Джерело:  online.ua

У Білому домі на традиційному брифінгу стався черговий курйоз. Під час виступу Джен Псакі раптово пролунав дивний звук, але вона не розгубилася і пожартувала, що це "привид" Авраама Лінкольна.

Джерело: пресслужба Білого дому

У момент події Дженніфер Псакі обговорювала з присутніми тему боротьби з коронавірусом. Раптово пролунав гучний звук, схожий на дриль. Дженніфер Псакі перервала свій виступ і запевнила, що не варто боятися падаючої стелі.

"Не бійтеся, стеля не падає. Це старий будинок", - з гумором прокоментувала Дженніфер Псакі дивний звук.

Хтось із учасників брифінгу вигукнув, що це міг бути привид 16-го президента США Лінкольна, який правив Штатами з 1861 по 1865 роки. Дженніфер Псакі підтримала цей жарт.

"Привид Лінкольна, це щось особливе. Може бути, це він", - відповіла на жарт Дженніфер Псакі.

Це не перший дивний курйоз в Білому домі. У 2018 році під час спілкування колишнього президента США Дональда Трампа з журналістами в овальному кабінеті раптово згасло світло. У цей момент Трамп говорив про роботу американських спецслужб.

"Упс, вони тільки що вимкнули світло. Це, мабуть, розвідувальні служби. Це було дивно, але все ок", - відреагував на інцидент Трамп, чим розсмішив присутніх.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?