В Китаї на потязі можна перевозити свійських тварин — відео
Категорія
Технології
Дата публікації

В Китаї на потязі можна перевозити свійських тварин — відео

В Китаї на потязі можна перевозити свійських тварин  — відео
Джерело:  online.ua

В Китаї функціонує потяг, на якому можна безперешкодно перевозити свійских тварин. Низькошвидкісний поїзд дозволяє фермерам перевозити свою худобу та продукцію із сільської місцевості до міст.

Джерело:  South China Morning Post

Що відомо про потяг для перевезення свійських тварин в Китаї

Нещодавно соціальні мережі приголомшило відео, на якому видно, що "пасажирами" потягу стали отара вівців та стадо свиней. Виявилося, що у ролику відображений звичайнісінький день із життя людей у провінції Сичуань, що на півдні Китаю.

Саме так функціонує низькошвидкісний поїзд, на якому будь-який фермер отримує можливість перевезти свійських тварин та свою продукцію на продаж до міст.

Варто звернути увагу на те, що, зазвичай, цей потяг за 9 годин долає відстань у 353 кілометри. Найдешевший квиток вартує 2 юаня (майже 9 грн).

Реакція користувачів мережі

На відео можна помітити, що люди, які знаходяться у потязі, доволі спокійно реагують на таких незвичайних "пасажирів".

А от користувачі мережі із інших країни, які переглянули відео про чудо-потяг, зізнаються, що поки не готові бачити подібне у своїх країнах. Втім, думки з цього приводу різняться.

"Дуже прогресивне рішення, однак, мені здається, було б краще помістити їх у ті вагони, де немає людей; чесно скажу, я б і 5 хвилин не витримала; мені навіть не хочеться уявляти, який там запах...; чудова компанія для чудової подорожі! хахаха)); Це поїзд для подолання бідності, який зручний для фермерів для перевезення своїх тварин. Поїзд має окреме відділення для тварин, що було попередньо пояснено іншим пасажирам та затверджено пасажирами; класна ідея! мені подобається; Вони поводяться набагато краще, ніж деякі люди, тому я був би не проти таких сусідів під час поїздки; Я їхав на багатьох поїздах, коли був у Китаї. На щастя, ніколи там немає тварин, не уявляю, якби я був там із ними; я думаю, фермери задоволені - це вже непогано", - коментують відео в соціальних мережах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?