Британія анонсувала надання Україні далекобійних реактивних систем M270
Категорія
Світ
Дата публікації

Британія анонсувала надання Україні далекобійних реактивних систем M270

Британія анонсувала надання Україні далекобійних реактивних систем M270
Джерело:  online.ua

Очільник Міністерства оборони Великої Британії Бен Воллес офіційно повідомив, що команда британського лідера Бориса Джонсона надасть Україні реактивні системи залпового вогню M270.

Джерело: CNN

Британія надасть Україні далекобійні ракетні системи M270

За його словами, це рішення було "тісно скоординоване" із кроком США щодо постачання Україні систем HIMARS.

Офіційний Лондон також підтвердив, що бійців Збройних Сил України навчать тому, як використовувати пускові установки, щоб ефективність можна було максимально збільшити.

Воллес вкотре звернув увагу на те, що Британія підтримує Україну і взяла на себе провідну роль у постачанні життєво важливої зброї, яка потрібна для захисту українського народу.

Фото - wikipedia.org

У міру того, як змінюється тактика Росії, має змінюватись і наша підтримка України. Ці високоефективні реактивні системи залпового вогню дозволять нашим українським друзям краще захистити себе від жорстокого застосування Росією далекобійної артилерії, яку путінські сили без розбору застосовували для знищення міст, - заявив глава Міноборони Британії.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Лондон закликав Вашингтон підписати план надсилання в Україну РСЗВ M270 протягом кількох тижнів. Як уже згадувалося раніше, система M270 може вражати цілі на відстані приблизно 80 кілометрів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?