Британія відповіла на звинувачення Росії в ударах по Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Британія відповіла на звинувачення Росії в ударах по Криму

Британія відповіла на звинувачення Росії в ударах по Криму
Джерело:  online.ua

За словами представників Міністерства оборони Британії, оборонне відомство Росії поширює неправдиві заяви епічного масштабу, щоб відволікти від свого катастрофічного та провального вторгнення в Україну.

Джерело: Твіттер-сторінка Міноборони Британії

Міноборони Британії прокоментувало нові звинувачення офіційної Москви

Щоб відволікти увагу від свого катастрофічного управління незаконним вторгненням в Україну, міністерство оборони Росії вдається до неправдивих заяв епічного масштабу. Ця вигадана історія більше говорить про суперечки всередині російського уряду, ніж про Захід, - наголосили британські чиновники.

Що відомо про звинувачення РФ

29 жовтня Міноборони Росії публічно почало звинувачувати військових Військово-морських сил Британії у плануванні і реалізації нібито "терактів" на трубопроводах "Північний потік-1" і "Північний потік-2".

Окрім того, поплічники Володимира Путіна почали стверджувати, що британські військові з цього ж підрозділу провели підготовку українських військ до "нападу" на Севастополь у суботу вранці, і що нібито ці британські військові перебувають в українському Очакові.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?