Британський боксер Ф'юрі відновив спаринги перед битвою з Усиком
Категорія
Спорт
Дата публікації

Британський боксер Ф'юрі відновив спаринги перед битвою з Усиком

Усик Ф'юрі

Британський боксер повернувся до тренувальних боїв після ушкодження, що змусило перенести поєдинок за титула абсолютного чемпіона світу в хевівейті проти українця Олександра Усика.

Британець відновив спаринги перед битвою чемпіонів

Бій Усик — Ф'юрі повинен відбутися 18 травня в аравійській столиці Ер-Ріяді. У ринг боксери вийдуть на місцевій Kingdom Arena. Удвох українець і британець контролюють усі важливі пояси — WBA, WBO, IBF, IBO та WBC.

Важковаговик із ПАР Лерена опублікував світлину зі спарингу проти "Циганського Короля". Колишній володар другорядних титулів приєднався до тренувального табору Ф'юрі, щоб той підготувався до протистояння з Усиком. Спаринг-партнер британця вже "не може дочекатися" його перемоги в травні.

Працюю з чемпіоном світу за версією WBC у хевівейті Тайсоном Ф'юрі. Якість — справжня, а залізо гострить залізо. Мати можливість розвиватися та рости в такому середовищі — безцінно, — написав боксер Кевін Лерена.

Що відомо про бій Усик — Ф'юрі

Поєдинок визначить першого за багато років абсолютного чемпіона в надважкій вазі. Переможець битви буде першим боксером із таким титулом із часів Леннокса Льюїса.

Українець зібрав цілу колекцію поясів — WBA, WBO, IBO, IBF. Натомість "Циганський Король" з 2020 року контролює титул WBC. Об'єднавчий бій прийме Саудівська Аравія, де Усик провів реванш із британцем Джошуа, а Ф'юрі нещодавно бився з Нганну.

Поєдинок двічі переносили. Першою датою було 23 грудня, але британець не встигав відновитися після бою з екс-чемпіоном UFC. Натомість за два тижні до запланованої на 17 лютого битви "Циганський Король" зазнав глибокого розсічення в спарингу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?