Батько Ф'юрі звернувся із гучною заявою до прихильників Усика
Категорія
Спорт
Дата публікації

Батько Ф'юрі звернувся із гучною заявою до прихильників Усика

Ф'юрі

Джон Ф'юрі, батько володаря титулу WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі, висловив впевненість у тому, що його син переможе чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександра Усика.

Ф'юрі-старший переконаний, що його син зможе перемогти українця

Хочу звернутися до людей, які підбадьорюють Усика. Ваш хлопець не впорається з цією роботою. Усі ті, хто думає, ніби роздутий середньоваговик може перемогти, забудьте про це. Тайсон буде готовий, питання в тому, чи буде готовий Усик? — сказав батько британського боксера.

Ф'юрі-старший заявив, що його син у хорошій формі.

Мене дуже засмутило це розсічення, тому що Тайсон був у чудовій формі. Наша команда виконала чудову роботу, — сказав він.

За інформацією агенції Queensberry Promotion, Ф'юрі отримав розсічення над правим оком під час тренувального спарингу в Ер-Ріяді.

Що відомо про перемоги та поразки Усика та Ф’юрі

Ф'юрі переміг Володимира Кличка у 2015 році за рішенням суддів. Тоді боксери мали провести реванш влітку 2016-го, але Тайсон травмувався за місяць до бою, а потім був дискваліфікований через допінг.

Загалом же поки що Ф'юрі залишається непереможеним. Британець тріумфував у 34-ти боях з 35-ти на професійному рівні (24 — нокаутом) та розписав нічию з Деонтеєм Вайлдером.

Що стосується українця, то у нього ідеальний показник — 21 перемога у 21-му бою. З них 14 Олександр завершував нокаутом. свій Свій останній поєдинок Усик провів у серпні 2023 року, відправивши Даніеля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?