Колишній чемпіон світу Каннінгем здивував прогнозом на бій Усик-Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Колишній чемпіон світу Каннінгем здивував прогнозом на бій Усик-Ф'юрі

Усик-Ф'юрі
Джерело:  Boxing News

Американський боксер Стів Каннінгем поділився міркуваннями щодо поєдинку між українцем Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф'юрі за титул абсолютного чемпіона світу в хевівейті.

Стів Каннінгем поділився міркуваннями щодо поєдинку між українцем Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф'юрі

Бій Усик – Ф'юрі повинен відбутися 18 травня в аравійській столиці Ер-Ріяді. У ринг боксери вийдуть на місцевій Kingdom Arena. Удвох українець і британець контролюють усі важливі пояси – WBA, WBO, IBF, IBO та WBC.

47-річний Каннінгем перетинався з Ф'юрі в 2013-му та навіть відправив "Циганського Короля" в нокдаун, але потім поступився британцю нокаутом. Тепер же американець назвав два фактори ймовірної перемоги Усика. І якщо рівень менеджерських здібностей команди українця прямого стосунку до бою не матиме, то інша причина – цілком спортивна.

Це навички Усика. Він не має рівних у цьому. У хлопця вигадливі рухи, що роблять його незручним суперником. Усик думає інакше, дивиться на все під іншим кутом. І демонструє бокс найвищого рівня. Він завдаватиме багато ударів, що можуть приголомшити Ф'юрі, – заявив Каннінгем.

Що відомо про бій Усик – Ф'юрі

Поєдинок визначить першого за багато років абсолютного чемпіона в надважкій вазі. Переможець битви буде першим боксером із таким титулом із часів Леннокса Льюїса.

Українець зібрав цілу колекцію поясів – WBA, WBO, IBO, IBF. Натомість "Циганський Король" з 2020 року контролює титул WBC. Об'єднавчий бій прийме Саудівська Аравія, де Усик провів реванш із британцем Джошуа, а Ф'юрі нещодавно бився з Нганну.

Поєдинок двічі переносили. Першою датою було 23 грудня, але британець не встигав відновитися після бою з екс-чемпіоном UFC. Натомість за два тижні до запланованої на 17 лютого битви "Циганський Король" зазнав глибокого розсічення в спарингу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?