Усик отримає рекордний гонорар в історії українського боксу за бій з Фʼюрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Усик отримає рекордний гонорар в історії українського боксу за бій з Фʼюрі

Усик
Джерело:  Sport Arena

Чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик заробить за бій з Тайсоном Ф’юрі найбільший гонорар у своїй кар’єрі та в історії українського боксу.

Скільки отримає Усик за бій з Фʼюрі

Як повідомив промоутер українця Олександр Красюк, якщо зустріч з британцем 18 травня все ж таки відбудеться, то Олександр Усик отримає більше ніж 17 мільйонів доларів.

Це багато грошей. Ця сума більша за 17 мільйонів доларів, які Кличко отримав за перемогу над Повєткіним у москві. Набагато більша. Цю битву всі хочуть подивитися, але треба вибудувати цю комунікацію між споживачем та каналом дистрибуції. Це зробити нескладно з огляду на наявний попит. А попит незвичайний, як і попит на квитки — зазначив Красюк.

Олександр Красюк

Олександр Красюк

Промоутер Олександра Усика

Красюк також зазначив, що ажіотаж навколо майбутнього бою у Саудівській Аравії настільки великий, що квитків вже не залишилось.

Квитків уже немає, їх немає де взяти. Зайти якщо на сайти перекупників, то там ціна 200 тисяч гривень за квиток. А у рингсайд квитки продають за 1 мільйон гривень, — зазначив він.

Що відомо про причину переносу бою з боку Ф'юрі

За інформацією агенції Queensberry Promotion, Ф'юрі отримав розсічення над правим оком під час тренувального спарингу в Ер-Ріяді.

Лікарі наклали йому велику кількість швів, що робить його участь у бою проти Усика 17 лютого фактично неможливою.

Ф'юрі приніс вибачення всім, кого торкнулося скасування матчу, сказавши, що абсолютно спустошений.

Бій наразі призначили на 18 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?