Промоутер Усика висловився щодо завершення кар'єри боксера після бою с Ф'юрі
Категорія
Спорт
Дата публікації

Промоутер Усика висловився щодо завершення кар'єри боксера після бою с Ф'юрі

Усик та Ф'юрі
Джерело:  online.ua

За словами промоутера українського боксера важковаговика Олександра Усика Олександра Красюка, говорити про завершення кар'єри Усика після бою з Ф'юрі занадто передчасно. 

Чи завершиться історія між Усиком та Ф'юрі одним боєм

Красюк у коментарі журналістам SportArena зазначив, що вперше чує про інформацію нібито із планами Усика зав’язати із боксом після бою з Ф'юрі.

Біж між Усиком та Ф’юрі мав відбутись в середині лютого в Ер-Ріяді, однак через розсічення над оком у британського боксера бій довелось перенести на травень.

У ЗМІ ходили чутки, що в разі перемоги Усик завершить кар'єру боксера на мажорній ноті. Втім промоутер українця не підтвердив цю теорію.

Вперше про це чую. У нас реванш прописаний, незалежно від того, хто переможе – Усик, чи Олександр Усик чи Александр Усик. Неважливо. Реванш прописаний документально. Тайсон у нас досвідчена людина зривати реванші. Штрафні санкції ні на що не впливають. Ми ж не можемо прийти з трубами та відгатити його за те, що він не хоче реванш проводити. Сподіваюсь, у Тайсона буде багато факторів, щоб змотивувати його взяти реванш у Усика після поразки, - підкреслив Красюк.

Що відомо про перемоги та поразки Усика та Ф’юрі

Ф'юрі переміг Володимира Кличка у 2015 році за рішенням суддів. Тоді боксери мали провести реванш влітку 2016-го, але Тайсон травмувався за місяць до бою, а потім був дискваліфікований через допінг.

Загалом же поки що Ф'юрі залишається непереможеним. Британець тріумфував у 34-ти боях з 35-ти на професійному рівні (24 – нокаутом) та розписав нічию з Деонтеєм Вайлдером.

Що стосується українця, то у нього ідеальний показник – 21 перемога у 21-му бою. З них 14 Олександр завершував нокаутом. свій Свій останній поєдинок Усик провів у серпні 2023 року, відправивши Даніеля Дюбуа в нокаут у дев'ятому раунді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?