Британський підліток зміг перетворити 300 доларів у 400 тисяч за 2 місяці
Категорія
Технології
Дата публікації

Британський підліток зміг перетворити 300 доларів у 400 тисяч за 2 місяці

Британський підліток зміг перетворити 300 доларів у 400 тисяч за 2 місяці
Джерело:  online.ua

Історія успіху 12-річного школяра Беньяміна Ахмеда з Лондона приголомшила увесь світ. Здібний підліток, який захоплюється програмуванням з 5 років, зміг за 60 днів заробити 400 тисяч доларів, створивши свою колецію NFT-токенів.

Джерело: CNBC

За словами самого школяра, він вперше дізнався про NFT цього року та був вражений цією технологією, оскільки будь-хто може з легкістю передати права власності на NFT за допомогою блокчейну.

Що важливо розуміти, NFT - це невзаємозамінні токени, які є особливим типом криптовалюти. Вони можуть існувати лише у власних криптосистемах. Кожен NFT може бути унікальним цифровим елементом. На відміну від біткоїна та інших криптовалют NFTs не можна обміняти на аналогічні NFT-токени.

12-річний підліток зміг розбагатіти завдяки власній NFT-колекції

Цього літа Беньямін Ахмед вирішив створити першу власну NFT-колекцію, яка нараховувала 40 аватарів та мала назву Minecraft Yee Haa. Наступна його цифрова колекція "Дивні кити", яка складається з 3350 пікселів китів, здобула шалену популярність в мережі.

Сам школяр запевняє, що цей проєкт коштував 300 доларів. Проте, після публікації у липні, вся колекція була продана за 9 годин за більше ніж 80 цифрових монет Ethereum. За актуальним курсом це понад 255 тисяч доларів. Згодом Ахмед заробив додаткові 30 віртуальних монет або 95 тисяч доларів, перепродавши свою NFT-колекцію.

Станом на 27 серпня дохід юного програміста склав понад 350 тисяч доларів. За словами криптоаналітиків, до кінця серпня ця цифра перетне позначку у 400 тисяч доларів. Школяр стверджує, що не буде конвертувати монети Ethereum у класичні гроші.

Підліток звертає увагу на те, що це може бути одним із перших доказів того, що у майбутньому взагалі зникне потреба відкривати рахунок у банку, оскільки для того, щоб зберігати свої гроші буде достатньо мати Ethereum-адресу або криптогаманець. Варто зазначити, що школяр уже почав працювати над новим NFT-проєктом.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?