Брітні Спірс отримала свободу: суд позбавив батька опіки над нею
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Брітні Спірс отримала свободу: суд позбавив батька опіки над нею

Брітні Спірс отримала свободу: суд позбавив батька опіки над нею
Джерело:  online.ua

Суд в Лос-Анджелесі відсторонив Джеймса Спірса, батька відомої американської співачки Брітні Спірс, від опіки над дочкою, яка тривала 13 років.

Джерело: Associated Press.

Повідомляється, що суддя Бренда Пенні погодилася із заявою зірки і її адвоката, що Джеймса Спірса потрібно відсторонити від опікунства.

«Нинішня ситуація не спроможна. Вона відображає токсичну обстановку, яка вимагає відсторонення Джеймса Спірса», - зазначила суддя, вислухавши сторони справи.

 Раніше адвокат співачки Метью Розенгарт назвав батька Спірс «жорстокою, токсичною людиною і кривдником» та звинуватив у тому, що він установив записувальний пристрій у спальні дочки.

Менеджер співачки Джон Монтгомері буде її тимчасовим опікуном. Контроль за фінансами Брітні Спірс тимчасово передали юристу Джону Зейблу. Остаточне рішення про скасування опіки над Брітні Спірс може бути прийнято на слуханнях 12 листопада.

При цьому Джеймі Спірс та його команда заявляють, що у Джона Зейбла недостатньо кваліфікації для контролю таких фінансів.

«Свободу Брітні! Вітаю! Вона зробила це. Її фанатів недарма називають армією», - висловився про довгоочікуване рішення суду наречений співачки Сем Асгарі в Інстаграмі.

Опіка над Брітні Спірс

Нагадаємо, у червні цього року 39-річна Брітні Спірс попросила суд Лос-Анджелеса припинити опіку батька над нею. Вона заявила, що її примушували давати концерти, приймати сильнодіючі ліки і не дозволяли одружуватися і завагітніти.

У серпні батько співачки погодився відмовитися від опіки над донькою, що тривала з 2008 року. Тоді Брітні Спірс пережила нервовий зрив і мала проблеми з наркотиками, через що її визнали недієздатною. Контроль над діяльністю та фінансами артистки передали Джеймсу Спірсу.

Брітні Спірс заявляла, що не даватиме концерти, поки її життя контролює батько.

Читайте також:

  • Netflix опублікував трейлер документального фільму «Britney vs Spears».

  • Брітні Спірс виходить заміж: фанати звинувачують нареченого в корисливості.

  • Батько Брітні Спірс за відмову від опікунства вимагає 2 мільйони доларів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?