Буданов прогнозує тіньовий державний переворот у Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

Буданов прогнозує тіньовий державний переворот у Росії

Буданов прогнозує тіньовий державний переворот у Росії
Джерело:  online.ua

На переконання очільника ГУР Міноборони України Кирила Буданова, його команда вважає неможливим відкритий державний переворот у Кремлі, однак він має дані, що оточення російського президента Володимира Путіна вже шукає йому заміну.

Джерело:"УП"

Розвідка допускає тіньовий державний переворот у Росії

За словами Буданова, найближче оточення Путіна, яке представляє зараз фінансову гілку, дуже багато втратило через війну. Наразі вони намагаються зрозуміти, що їм усім можна з цим зробити.

Найпростіший вихід із ситуації для них – це замістити Путіна іншою особою. Скажімо так, звинуватити у всіх проблемах не Росію, а саме одну людину – Путіна. І сказати, що він був хворий диктатор, знімайте усі санкції, знімайте усі обмеження, починаємо жити заново, у всьому винна не Росія, а саме він...Державний переворот? У відкриту він нереальний. Тіньовий, так. Тіньовий – це реально, - заявив очільник ГУР Міноборони.

Він також звернув увагу на те, що більшість солдатів РФ підтримують війну проти України, однак їхній ентуазіазм почав зменшуватися після того, як стало зрозуміло, як багато живої сили Росія втрачає на цій війна.

Спеціальні служби Росії – певна кількість із них спочатку виступала за цю "операцію" для того, щоб приховати величезні розтрати, які йшли багато років на формування в Україні так би мовити проросійськи налаштованих людей, - каже Буданов.

За його словами, у Кремлі справді були переконані в тому, що за лічені дні зможуть взяти українську столицю, а на десятий день взагалі оголосять перемогу. Проте ЗСУ та всім україцям вдалося зруйнувати плани Путіна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?