Буданов запропонував військовим РФ найлегший спосіб прямо зараз завершити війну
Категорія
Україна
Дата публікації

Буданов запропонував військовим РФ найлегший спосіб прямо зараз завершити війну

Буданов запропонував військовим РФ найлегший спосіб прямо зараз завершити війну
Джерело:  online.ua

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов пропонує російським військовим не чекати  невідворотної поразки кремлівської армії і вже зараз скористатись програмою "Хочу жити".

Джерело: Facebook ГУР

Як російські військові можуть одразу закінчити війну

Злочинна кремлівська армія не досягла жодної з поставлених цілей від початку вторгнення в Україну. Я звертаюсь до російських військових, до тих, кому постащило вижити у м'ясних штурмах і розбитих окопах, буде ще гірше. У вас є вибір - померти, або врятувати своє життя. В Україні діє державний проект "Хочу жити". Наші підрозділи вже вивіли сотні російських військових за лінію фронту і тепер вони в безпеці. Живуть в нормальних умовах під наглядом представників комітету Червоного Хреста. Їх забезпечують триразовим харчуванням, можливістю телефонувати до дому та отримувати посилки. Їх всім оформляють, як осіб, що потрапили в полон під час бойових дій. Тому в Росії вони продовжують отримувати і бойові і зарплату. Вони також мають вибір, перечекати війну і повернутись додому, або взагалі не повертатись до Росїі. Ті, хто проходить за програмою "Хочу жити", мають право просити притулку як в Україні, та і в низці країн Євросоюзу, - зазначив Буданов.

Армія РФ зазнала страшних втрат під Бахмутом 

За словами представника ГУР Андрія Юсова, злочинна російська армія втратила не менше 100 тис військових під одним тільки Бахмутом.

Втрати рашистів під Бахмутом дійсно колосальні, і вони абсолютно не відповідають ні поставленим цілям, ні заявленим результатам, - наголошує Юсов.

За словами військово-політичного аналітика Олександра Коваленка, перспективи в армії РФ у Бахмуті дуже похмурі.

Російські окупаційні війська (РОВ) не контролюють вхідні ворота у місто по трасі 0504. А якщо ти не контролюєш вхідні ворота, то чи можна говорити про повне взяття міста? Важливо те, що закрити питання із сірою зоною окупантам заважає перевага арти Сил оборони України (СОУ), - зазначив Коваленко.

Експерт підкреслив у північних та південних районах Бахмута відновлюються інтенсивні влучання українських військових по позиціях найманців терористичної ПВК "Вагнера".

Вагнера" у місті як мішені в тирі, встигай відстрілювати. Крім того, СОУ продовжують у ЮЗ секторі рухатися південніше по каналу, а також чинять тиск на Кліщіївку з явними благими намірами на дане село. Аналогічно у СЗ секторі, тільки в районі Берховського водосховища. СОУ розширюють контрольовану зону, - зазначає експерт.

На його думку, у російських військ вимальовується патова ситуація.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?