Буданов знає, хто отруїв його дружину
Категорія
Україна
Дата публікації

Буданов знає, хто отруїв його дружину

Кирило Буданов
Джерело:  Liberation

Начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявив, що знає, хто отруїв його дружину Маріанну й натякнув на відповідь.

Буданов знає відповідальних за отруєння його дружини

У інтерв’ю французькому виданню Liberation Буданов відповів на питання, чи було отруєння замахом на його життя та як почувається його дружина.

Моя дружина почувається краще. Оскільки я не вживав ніякої отрути, мені важко сказати, чи був це замах на моє життя. Але я вже пережив багато замахів і, ймовірно, переживу ще багато. Я думаю, що найближчим часом ви побачите відповідні дії на російській території, і всі це зрозуміють.

На питання, чи знає він, хто несе відповідальність за це отруєння, Буданов відповів: “Звісно!”.

У начальника ГУР також запитали його реакцію на те, що партнери України стурбовані перспективою перенесення війни на територію Росії.

Я завжди кажу їм одне й те саме: якщо ви стурбовані тим, що війна поширюється на Росію, приїжджайте і висловлюйте свої побоювання тут. Ми можемо показати їм велику кількість міст, які були стерті з лиця землі. Якщо їм є що сказати після цього, я буду радий це почути.

Отруєння дружини Буданова: що відомо

У листопаді 2023 року повідомлялося, що дружину очільника Головного управління розвідки МОУ Маріанну Буданову отруїли важкими металами.

Після отруєння у ГУР запровадили додаткові безпекові заходи.

Представник ГУР Андрій Юсов повідомляв, що лікування буде тривалим процесом, так само як і розслідування.

За його словами, як тільки його результати будуть відомі, то їх обов'язково повідомлять.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?