У ГУР офіційно підтвердили отруєння Маріанни Буданової
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР офіційно підтвердили отруєння Маріанни Буданової

Буданова

28 листопада українські журналісти заявили про замах на дружину глави ГУР Кирила Буданова — Маріанну. В розвідці офіційно підтвердили цю інформацію.

Українська розвідка підтвердила отруєння дружини Буданова

Представник розвідки Андрій Юсов в коментарі “Радіо Свобода” повідомив, що інформація про отруєння Маріанни Буданової відповідає дійсності.

Дружина голови української військової розвідки справді була отруєна важкими металами і зараз проходить курс лікування, який вже завершується, – зазначає видання.

Крім того, Юсов підтвердив факт отруєння й кількох співробітників ГУР.

Більше інформації в ГУР обіцяли оприлюднити згодом.

Росія розпочала проти України інформаційну атаку “Майдан-3”

13 листопада online.ua першим в Україні опублікував ексклюзивний матеріал “Паніка, зневіра, стравлювання, замахи. Росія почала нову інформаційну атаку «Майдан-3» на Україну”.

Як вдалося дізнатися редакції видання, куратором цієї операції став перший заступник керівника адміністрації президента РФ Сергій Кірієнко, а її ідеологом є Владислав Сурков, який відомий як один з авторів проєкту “Новоросія”

Ключова мета Москви під час “Майдану-3” — дестабілізація політичного життя, провокація протестних настроїв і конфліктів у самій Україні, а також вплив на міжнародну антипутінську коаліцію.

Окрім того, РФ має намір здійснити серію замахів на низку посадових осіб. З цією метою у Росії навіть підготували декілька груп виконавців.

Згодом цю інформацію підтвердив глава держави Володимир Зеленський.

Операція називається "Майдан-3". Вона має на меті змінити президента. Можливо, не вбивством. Я маю на увазі, що це змінюється. Вони будуть використовувати будь-які інструменти, які мають, — попередив український лідер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?