Хто наказав отруїти дружину Буданова — версія політтехнолога
Категорія
Україна
Дата публікації

Хто наказав отруїти дружину Буданова — версія політтехнолога

Маріанна Буданова
Джерело:  Радіо НВ

Уранці 28 листопада українські журналісти заявили про замах на дружину глави ГУР Кирила Буданова — Маріанну. Згідно з їхніми даними, її отруїли важкими металами. Політтехнолог Сергій Гайдай пояснив, хто може бути до цього причетним.

Буданов і його сім'я — одна з головних цілей для Росії

На переконання Сергія Гайдая, саме влада РФ наказала вбити дружину шефа української розвідки.

Я б сказав, (що це — ред.) не нові (спецоперації Росії — ред.). Саме отруєння і отрути — це основна, якщо можна так назвати, фішка ще радянських спецслужб, починаючи ще з часів створення Радянського Союзу, — пояснив експерт.

Політтехнолог також нагадав про те, у СРСР навіть існували лабораторії і вчені, які розробляли потрібні для цього речовини.

Ні для кого не секрет, що величезна кількість ворогів радянської влади, а потім вже і Росії, була саме отруєна.

Це відомі справи останніх часів — і Скрипалів, отруєння в Британії; і є версія про отруєння Ющенка під час виборчої кампанії; і їхні опозиціонерів, — зазначає Сергій Гайдай.

На переконання експерта, очільник ГУР Кирило Буданов та його сім’я можуть бути однією з головних цілей для Росії.

У них є такий інструмент, як отруєння, отрути — різні дуже, починаючи з “Новичка” і іншого — для тих, кого вони вважають ворогами. Мабуть, пан Буданов і його сім'я є для них такою ціллю, — озвучив своє припущення політтехнолог.

Зазначимо, новину про отруєння Маріанни Буданової опублікувало українське видання “Бабель” з посиланням на своїх інсайдерів у ГУР.

Журналісти стверджують, що зараз вона знаходиться у лікарні.

На момент публікації матеріалу online.ua не має у своєму розпорядженні підтвердження цієї інформації з офіційних джерел.

Росія розпочала проти України інформаційну атаку “Майдан-3”

13 листопада online.ua першим в Україні опублікував ексклюзивний матеріал “Паніка, зневіра, стравлювання, замахи. Росія почала нову інформаційну атаку «Майдан-3» на Україну”.

Як вдалося дізнатися редакції видання, куратором цієї операції став перший заступник керівника адміністрації президента РФ Сергій Кірієнко, а її ідеологом є Владислав Сурков, який відомий як один з авторів проєкту “Новоросія”

Ключова мета Москви під час “Майдану-3” — дестабілізація політичного життя, провокація протестних настроїв і конфліктів у самій Україні, а також вплив на міжнародну антипутінську коаліцію.

Окрім того, РФ має намір здійснити серію замахів на низку посадових осіб. З цією метою у Росії навіть підготували декілька груп виконавців.

Згодом цю інформацію підтвердив глава держави Володимир Зеленський.

Операція називається "Майдан-3". Вона має на меті змінити президента. Можливо, не вбивством. Я маю на увазі, що це змінюється. Вони будуть використовувати будь-які інструменти, які мають, — попередив український лідер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?