Букмекери оновили ставки на переможця Євробачення — кому пророкують перше місце
Категорія
Культура
Дата публікації

Букмекери оновили ставки на переможця Євробачення — кому пророкують перше місце

Букмекери оновили ставки на переможця Євробачення — кому пророкують перше місце
Джерело:  online.ua

У середу, 9 травня, у Ліверпулі стартує перший півфінал Євробачення-2023. Проте букмекери вже називають імена ймовірних переможців і тих, хто потрапить у першу десятку.

Фото: Eurovision World

Які шанси на перемогу України на Євробаченні-2023

За даними ресурсу Eurovision World станом на 18:00 8 травня, найбільше шансів у Швеції. Її шанс перемогти - 39%. На другому місці може бути Фінляндія (24%). На третьому місці може бути Франція (7%), на четвертому - Україна (7%).

У першу десятку також можуть увійти Іспанія, Норвегія, Ізраїль, Італія, Велика Британія і Австрія.

Найменше підтримки у Греції, Азербайджану, Мальти, Сан-Марино, Албанії, Латвії та Румунії.

Фото: eurovisionworld.com

Коли і де дивитися перший півфінал Євробачення-2023

В Україні транслювати півфінали та фінал "Євробачення-2023" буде канал "Суспільне.Культура". Онлайн подивитися конкурс можна буде на YouTube "Євробачення Україна", сайті eurovision.ua, а також на всіх цифрових платформах "Суспільного".

Крім того, подивитися прямий ефір можна буде в додатку "Дія". Для цього потрібно буде зайти в "Послуги", потім обрати "Дія.TV" і "Канал UA: Культура".

Перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу покажуть вже 9 травня. Початок трансляції о 22:00 за київським часом.

Голосувати у першому півфіналі зможуть глядачі з країн-учасниць, а також Німеччина, Італія та Франція, які автоматично потрапили до фіналу 13 травня.

У першому півфіналі поза конкурсом на головній сцені "Євробачення" виступлять кілька наших артистів: Юлія Саніна з фрагментом пісні "Маяк" та Alyosha з кавером хіта "Ordinary World" британського гурту Duran Duran.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?